Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint – Utvecklare – Karlstad – Göteborg

Job Type Microsoft SharePoint Utvecklare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Karlstad & Göteborg
Reference Number 16664.002.12380

Just nu söker vi Microsoft SharePoint utvecklare som är en nyfiken person och som tycker om att arbeta i team till en Microsoft Partner som har kontor i flera städer. De söker utvecklare till Karlstad och till deras kontor i Göteborg.

Företaget har flera starka systerbolag. De erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att komma igång med den digitala arbetsplatsen, med en genomtänkt paketering och rådgivning hjälper de företag att hitta rätt verktyg med fokus på att det ska vara enkelt för dem och deras användare. De har expertis inom SharePoint och Office 365, där de inom området intranät och digitala arbetsplatslösningar arbetar med olika kunder. Som experter i SharePoint och intranät är det viktigt för dem att hålla koll på de uppdateringar och förändringar som kommer löpande i Office 365 för att kunna utbilda och informera löpande i det som påverkar användarna.

För att passa i tjänsten behöver du:

  • +1 års erfarenhet av SharePoint & Office 365
  • +1 års erfarenhet som SharePoint utvecklare
  • Ha jobbat med SharePoint Online
  • Goda kunskaper i svenska
  • Goda kunskaper i engelska
  • Högskola/utbildningar

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att höra av dig till Jonna Ahonen via mejl j.ahonen@karesources.com eller via telefon: 040 682 94 23 om det kan vara av intresse för dig eller om du har några frågor.

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 16664.002.12380

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB