Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft .Net utvecklare

Job Type Microsoft .Net utvecklare Apply For This Job »
Salary Fast lön + bonus
Location Göteborg + Jönköping
Reference Number 8949.002.12262

Just nu söker vi en .Net utvecklare till ett företag som har kontor i Göteborg och i Jönköping. Företaget har funnits sedan år 2002.

För att passa i tjänsten behöver du:

  • +2 års erfarenhet av .Net
  • Tala och skriva svenska flytande
  • Högskoleutbildning är ett plus

Som person brinner du för att vara ute och göra skillnad hos kunden.
Deras konsulter präglas av professionalism, humor och personlighet. Att ha roligt på jobbet är en viktig grundsten och det märks även på resultatet av deras arbete.

De har kundprojekt som sträcker sig från en enkel webbsida till avancerad integration mellan mobillösningar och affärssystem. De har produkter som sträcker sig från övervakning via versionshantering till IoT lösningar för fastighetsbranschen.
Deras vision är att alla deras duktiga medarbetare skall få jobba på en arbetsplats där alla är delaktiga och jobbar med rätt förutsättningar i den senaste tekniken.

De erbjuder 30 dagars semester och deras lönemodell är en fast lön + bonus och man har möjlighet att arbeta hemifrån beroende på uppdragen man har och så har de flexibla arbetstider.

Deras intervjuprocesser är ca 2 intervjuer.

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via mejl [email protected] eller telefon på 040 682 94 23 om detta kan vara av intresse för dig.

Tags: , , , , ,

Apply For Job - Reference # 8949.002.12262

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB