Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft .Net utvecklare – Ref.190.009.9709 – Stockholm

Job Type Microsoft .Net utvecklare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Stockholm
Reference Number 190.009.9709

Just nu söker vi en .Net utvecklare till ett företag som vi samarbetar med i Stockholm.

Företaget är ett Microsoft fokuserat företag med många intressanta och utmanande projekt. De erbjuder många utvecklingsmöjligheter och hos dem får du möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat.

Som .Net utvecklare hos dem kommer du att arbeta som konsult med varierade arbetsuppgifter. Du kommer bl.a. att arbeta med kravarbete och design, utveckla i C# & .Net. Du kommer att utveckla i och för Microsoft Dynamics CRM.

För att passa i tjänsten behöver du ha minst 2 års erfarenhet av att utveckla i .Net & C# och en relevant utbildning inom datateknik.

Du är en lugn person som sätter stort värde på att förstå kundernas processer och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar.

Tveka inte att söka den här tjänsten om du är en glad och en positiv person med stark vilja som alltid vill hålla dig uppdaterad i den senaste tekniken.

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon +46 40 682 94 23 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , , , ,

Apply For Job - Reference # 190.009.9709

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB