Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Systemadministratör för Microsoft Dynamics AX/365

Job Type Systemadministratör för Microsoft Dynamics AX/365 Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Stockholm
Reference Number 9206.001.8414

Ett företag vi samarbetar med i Stockholm söker nu en Systemadministratör för Microsoft dynamics AX/365.
De har butiker över 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder de deras kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Företagets styrka återfinns i deras medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden.De är ärliga mot varandra och håller vad de lovar.

För att passa i rollen behöver du:

 • Relevant erfarenhet alternativt Universitets- eller högskoleexamen inom systemvetenskap, informatik, ekonomi eller liknande utbildning som bedöms vara relevant för rollen
 • Du har minst 5 års erfarenhet av att ha jobbat i systemprojekt rörande AX-installationer antingen som applikationskonsult, projektledare, produktspecialist eller liknande. Gärna med något av dessa system:
  • Dynamics AX2009, Dynamics D365FO, Dynamics AX2012, VSO(VSTS), Microsoft Office eller LCS
 • Erfarenhet av implementering och stöd inom följande områden:
  • Data management, Procurement and sourcing, Inventory Management, Accounts payable, Accounts Receivable, Retail and Commerce och General Ledger
 • Erfarenhet av implementering och stöd inom följande områden:
  • Data management, Procurement and sourcing, Inventory Management, Accounts payable
 • Tala och skriva obehindrat på svenska/danska och engelska eftersom det förekommer regelbunden kontakt med kunder och leverantörer på dessa språk.

Ditt ansvar kommer vara att se till att affärssystemet fungerar smärtfritt samt löpande utvecklas enligt organisationens behov och riktlinjer. Detta är en central roll där det krävs förmåga att förstå, hantera och prioritera utvecklingsbehov från organisationen.

Du kommer att ha många kontaktytor, dels internt med IT och verksamheten, men även externt med systemleverantör och konsulter.
Du kommer att förväntas göra enklare modifieringar i AX som inte kräver programmeringskunskap, mer avancerade ändringar beställs av en extern konsultfirma.
Eftersom fokus ligger på ekonomi och logistikmodulerna ser de gärna att du har tidigare erfarenhet av verksamhetsprocesser inom redovisning eller controlling. Erfarenhet av projektmetodik är meriterande

De söker dig som brinner för förändring och förbättring, som drivs av viljan att hitta lösningar med hög kvalitet i en komplex miljö. Du är lösningsfokuserad och jobbar alltid för att få dina kunder nöjda.

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , ,

Apply For Job - Reference # 9206.001.8414

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB