Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics AX/365 Senior utvecklare

Job Type Microsoft Dynamics AX Senior utvecklare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Stockholm
Reference Number 182.012.8504

Ett företag vi samarbetar med i Stockholm söker en Microsoft Dynamics AX/365 Senior utvecklare till deras team. De är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer med digital affärs och verksamhetsutveckling som levererar trygga digitaliserings eller  IT– projekt. Företaget drivs av deras 100+ medarbetarnas ambitioner, hos dem är alla med och påverkar, utvecklar och förbättrar.

De jobbar i team av flera konsulter för att kunna leverera på bästa sätt, vilket både kundleveransen och konsulten mår bra av. Då får de också möjlighet att dela med sig av kunskap och erfarenheter med varandra.

För att passa i tjänsten behöver du:

  • Ha jobbar som ERP-utvecklare i +4 år
  • Ha byggt upp en kompetens när det gäller att implementera och vidareutveckla komplexa verksamhetssystem (Microsoft Dynamics AX och Microsoft Dynamics 365 for Operation)
  • Prata och skriva svenska
  • Goda kunskaper i engelska

Tycker du att det är självklart att agera rådgivare till kunderna samtidigt som du vill vara med och utveckla team, kollegor och nya lösningar ?

Som senior utvecklare hos dem ser de dig som ledare för deras yngre medarbetare.

De tror på ett aktivt engagemang från de enskilda medarbetarna som också skall belönas efter insats. Går det bra för teamet så går det bra för dig, och tvärtom. Långsiktigt kanske du vill ta en ledarposition antingen i kund-, medarbetar- eller kompetensdimensionen.

Är du en person som gillar att jobba i team, har driv och egna ambitioner.

Då kanske detta kan vara något för dig ?

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , ,

Apply For Job - Reference # 182.012.8504

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB