Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics Projektledare – Oslo

Job Type Projektledare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Oslo
Reference Number 455.005.8298

Ett Microsoft partner företag vi samarbetar med i Oslo söker nu en projektledare som arbetat som konsult inom Microsoft Dynamics och som har erfarenhet av att arbeta inom finans.
Företaget startade för ca 10 år sedan och nu är dom redan ca 600 konsulter med kontor runt om i världen. De har ett gott rykte inom IT-industrin och du kommer att kunna arbeta med mer spännande projekt med kända kunder. För dem är det viktigt med teamarbete och en spännande och bra arbetsmiljö. Rollen involverar “frihet under ansvar”, med hög grad av flexibilitet på var du arbetar. De arbetar varierat från projekt till projekt, ofta på kontoret med delar av uppgifterna, medan resten utförs hos kunderna.
De letar efter nya kollegor inom Dynamics AX och Dynamics 365. Om du har bakgrunder från IT och erfarenhet av Dynamics då kanske detta kan vara något för dig.
I rollen som projektledare kommer du att arbeta med spännande implementeringsprojekt samtidigt som ni hjälper till att hantera era kunders lösningar efter behov.
Du kommer att spela en viktig roll gentemot deras kunder eftersom du hjälper och vägleder kunderna för att effektivisera de olika affärsprocesserna.
Som projektledare kommer du genomföra nya genomförandeprojekt, ledningsprojekt och andra relevanta projekthanteringsuppgifter.
Som projektledare är du också ansvarig för budget, interna och externa ledningsgrupper, resursplanering, planering. Genomföra workshops med kunder, test och träning. Du kommer också att driva dialogen med utvecklare, företagskonsulter och andra projektdeltagare för att säkerställa att projektets olika faser levereras med hög kvalitet
För att passa i tjänsten behöver du:
• Du ha arbetat som projektledare inom ERP-system i minst 5 år.
• Du skriva och tala flytande norska och engelska
• Erfarenhet av dokumentation och uppföljning
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning
• Vara en person som gillar utmaningar och letar efter lösningar istället för problem och som levererar hög kvalitet

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.
Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , ,

Apply For Job - Reference # 455.005.8298

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB