Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

MS Dynamics NAV (Pre-sales) Consultant Ref. 728.011.8294

Job Type Microsoft Dynamics NAV (Pre-sales) Consultant Apply For This Job »
Salary Marktonform
Location Zuid Holland
Reference Number 728.011.8294

Ben jij goed met bedrijfsprocessen en heb je ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics NAV?

Voor een opdrachtgever, een Microsoft Partner in Zuid Holland ben ik op zoek naar een ervaren Microsoft Dynamics NAV Consultant met pre-sales ervaring en ik vroeg me af of dit een interessante functie voor je is.

Wat ga je doen?

Je geeft advies an klanten betreffende het verkooptraject en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Je geeft demo´s over NAV oplossingen, analyseert de klantwens en vertaalt deze naar een oplossing. Je denkt mee met de klant op het gebied van procesinrichting en procesbewaking en implementeert, verbetert of optimaliseert het ERP systeem. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van het implementatietraject en zorgt voor de volledige documentatie.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een opleiding op HBO/WO-niveau
 • Ervaring met Microsoft Dynamics NAV (Certificaten zijn een pre)
 • Recente ervaring als ERP Consultant of ervaring in een vergelijkbare bedrijfsinterne functie
 • Ervaringen en affiniteit op gebied van pre-sales consultancy
 • Ervaring met het geven van trainingen en het coachen van mensen
 • Je bent communicatief vaardig en analytisch sterk
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

In ruil voor je expertise en kennis biedt deze opdrachtgever je een aanstelling met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke bonus, studieregeling, pensioenregeling en een auto van de zaak.

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie die gestaag groeit. Al meer dan 30 jaar leveren ze goed doordachte oplossingen. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke en professionele groei.

Lijkt je dit een interessante functie en wil je meer weten over de opdrachtgever dan hoor ik graag van je.

Hoe nu verder

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan een mail  met een korte intro naar Erwin Tak via e.tak@karesources.com Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de details met je door te nemen. Bellen doe je naar 0034-911238364.

Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Contact:                                                                                                                                                                                                    Erwin Tak
Microsoft Dynamics, BI & SharePoint Recruitment Consultant Benelux
✉: e.tak@karesources.com
☏ +34-911238364
www.karesources.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Apply For Job - Reference # 728.011.8294

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB