Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft .NET Software udvikler til Software Asset Management-løsninger

Job Type Software Udvikler Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location København/Storkøbenhavn
Reference Number 7682.004.8021

Åben stilling for rette software udvikler i en vækstvirksomhed, hvor du kan gøre en forskel og være med til at forme virksomhedens fremtid. Beslutningerne træffes hurtigt, tonen er uformel, og du vil spille en afgørende rolle i at definere dit arbejde i overensstemmelse med den overordnede planlægning.

De tilbyder dig flexibilitet i jobbet, og du kommer til at sidde med mange teknologier og problemløsninger i en virksomhed, der i den grad giver dig plads til selvudvikling og -udfoldelse.

Lidt om virksomheden

Virksomheden leverer de bedste Software Asset Management-løsninger verden over til danske og internationale virksomheder. Deres kontor og din kommende arbejdsplads vil blive i Storkøbenhavn, men de har også kontorer i USA, Holland, Tyskland og Sverige. Kunderne tæller danske kunder såvel som internationale.
Deres produkter hjælper virksomheder over hele verden med administration af softwarelicenser. Den avancerede web-baserede løsning er baseret på Microsoft-teknologier, som integrerede løsninger fra VMware, Microsoft, Citrix osv. Du får selvfølgelig en detaljeret introduktion til deres software løsninger, og som intern softwareudvikler hos denne virksomhed vil du arbejde i et professionelt softwarefirma og lære mange aspekter omkring softwareudvikling.

Teamet følger SCRUM metoden, hvor teamet fungerer som en enhed til at nå det fælles mål. De tilbyder mulighed for personlig udvikling med hensyn til læring, både individuelt såvel som en integreret del af højt motiverede team, og dermed også muligheden for Microsoft-certificeringer.

Din profil

De ser gerne at du er skarp på C #, .Net, SQL, og gerne med både databasemodellering og forespørgsel.
Arbejdserfaring med LINQ / Entity-rammen er et plus, men ikke et krav.

Har du tilmed erfaring eller interesse i nedenstående:

 • Windows / Web Service
 • WPF / XAML
 • Integration med tredjepartskomponenter

Opgaver

 • Applikationsudvikling
 • Kvalitetstesting
 • Tredjeparts værktøjer / konnektorer
 • Arkitektonisk design
 • Support og fejlfinding
 • Kundeudvikling
 • Innovation

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 7682.004.8021

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB