Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics 365 finans konsult

Job Type Microsoft Dynamics 365 finans konsult Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn
Reference Number 1236.001.8236

Ett företag som vi samarbetar med söker nu en Microsoft Dynamics 365 konsult inom finans till deras team i Stockholm, Malmö Köpenhamn och Göteborg. Deras huvudkontor ligger i Finland och bolaget sysselsätter över 14.000 experter i 20 länder.
De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder deras mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

För att passa tjänsten behöver du:

 • +3 års erfarenhet av att implementera Dynamics AX 2012 eller  nyare versioner
 • Du behöver ha förståelse av Finans / Projekt processer
 • Svenska, Engelska och Danska flytande i både tal och skrift
 • Ha en  mycket bra organisations- och prioriteringsförmåga
 • Känna till Microsoft Sure Step
 • Ha en mycket bra kundkommunikation
 • Vara van att arbeta med större implementeringar

Dina arbetsuppgifter är bl.a att:

 • Vara ansvarig för bl.a design och konfigureringar av Dynamics 365 Finans / Projektens implementeringar
 • Delta i utveckling och kurser
 • Ansvara för eventuella systemförbättringar
 • Delta i affärsprocesser, finans / projekt processer

De tror på öppenhet och självständigt tänkande. De erbjuder dig chansen att göra skillnad, utbyta idéer med deras duktiga team. Du kommer att samarbeta med kollegor i en internationell och utvecklande arbetsmiljö och öka kunskapen på en rad olika områden.

De erbjuder dig en utmanande position med stora möjligheter till professionell tillväxt. Med dem får du möjlighet att direkt påverka din karriärutveckling. Om du har en bra ide kommer folk att lyssna på dig. De tror att förtroendet främjar frihet och kreativitet. Deras kultur bygger på öppenhet och aktiv delning – en riktigt öppen miljö.
KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.
Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , , , , ,

Apply For Job - Reference # 1236.001.8236

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB