Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics NAV Applicatiebeheerder Ref. 9580.001.8123 – KA Resources

Job Type Microsoft Dynamics NAV Applicatiebeheerder Apply For This Job »
Salary martkconform
Location Zuid Holland
Reference Number 9580.001.8123

Vanwege de recente implementatie van Microsoft Dynamics NAV ben ik voor een bouwbedrijf in Rotterdam op zoek naar een Applicatiebeheerder NAV.

Functie:

In deze functie ligt de focus op de inrichting, het beheer, het onderhoud en het oplossen van issues en incidenten. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de bedrijfs- en werkprocessen, rapportages, houdt een overzicht bij van openstaande zaken en zorgt voor het actueel maken en houden van documentatie. Je voert aanpassingen door in bedrijfsapplicaties en neemt deel aan projecten op het gebied van automatisering. Je ondersteunt de gebruikers door ze te leren me met applicaties om te gaan en beantwoordt vragen. Je kijkt waar de knelpunten zitten en zoekt naar verbetering.

We zoeken iemand met  proactieve houding aangezien jij alleen aanwezig bent voor IT/NAV. Ook ben je communicatief vaardig en beschik je over een analytisch denkvermogen. Je ziet het als een uitdaging om mee te denken met de organisatie en vind het geen probleem om zelfstandig te werken en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Profiel

  • Afgeronde HBO opleiding (Informatica)
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft Dynamics NAV
  • Je bent creatief en analytisch ingesteld
  • Je kan goed zelfstandig werken
  • Pro-actief en Communicatief vaardig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)

Organisatie:

Je komt te werken in een ambitieus en dynamisch bedrijf met een goed bereikbaar kantoor. Verwacht wordt van jou dat je meedenkt, oplossingen aandracht en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en deze in overleg kunt toepassen.

Dit is een interessante zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Er wordt je een martkconform salaris geboden met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en scholingsmogelijkheden.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten?

Neem dan contact op met Erwin Tak (Recruitment Consultant). Vergeet niet je cv mee te sturen, hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de details met je  te bespreken.

Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Erwin Tak
Microsoft Dynamics, BI & SharePoint Recruitment Consultant Benelux
✉: e.tak@karesources.com
☏ +34-911238364
www.karesources.com

Tags: , , , , , , ,

Apply For Job - Reference # 9580.001.8123

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB