Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Azure / .NET Utvecklare

Job Type Utvecklare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Oslo
Reference Number 3278.006.8025

Just nu söker ett företag i Oslo en duktig Senior .NET / Azure utvecklare som tycker det är spännande och intressant att arbeta inom den senaste tekniken och som uppskattar att ha bra kollegor, att  vara tekniker är något de är stolta över, och det är inte bara någonting de måste göra – det är något de tycker om att göra.
Om du redan har god och bred kunskap, men fortfarande vill bli bättre och du älskar att lösa tekniska problem, och klarar också av att sätta dig och lösa olika affärsproblem. Du har redan god och bred kunskap, men du vill fortfarande bli bättre. Du älskar att lösa tekniska problem, men klarar också att lyfta dig från tekniken och sätta dig i affärsproblem.
Tjänsten passar dig som är nyfiken på ny teknik, håller dig uppdaterad och vet vad ”nästa blir”, och som snabbt kommer in i kundens verksamhet och tycker om att lösa problem och är stolt över vad du levererar.

För tjänsten är det viktigt att du har:
• Erfarenhet av att arbeta med Visual Studio och .NET, NET Framework, .NET Standard och. NET Core
• Erfarenhet av att arbeta med C # och F #, ASP.NET och ASP.NET Core
• Erfarenhet av att arbeta med Microsoft Azure, inklusive tjänster som App Service, Web Apps, Funktioner, Cosmos DB, Service Bus, Azure AD, Application Insights, Containertjänster (AKS), Application Insights
• Erfarenhet av Frontend-teknologier som HTML5 och CSS3, JavaScript och TypeScript, React och Angular
• Har arbetat med databaser, både SQL och NoSQL, ORM-ramar som Entity Framework, Nhibernate, Dapper och Massive
• Har erfarenhet av äldre men fortfarande viktiga teknologier som WCF, SOAP, WS *, SAML, WPF, XAML, ADO.NET
• Du kommunicerar bra på norska, både muntligt och skriftligt

Du kommer att vara en del av ett professionellt kompetent företag och fortsätta att utveckla företaget. Du kommer att ses och höras och kan påverka din egen arbetsdag, och självklart kommer du att arbeta med spännande projekt. Du får en fast lön och bonus i början, samt möjlighet att delta i kurser och konferenser utöver internt och professionellt. Företaget har just flyttat till ljusa och fina kontor i centrala Oslo och kommer att prioritera projekt som också finns i eller nära Oslo centrum.

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 3278.006.8025

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB