Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

MS SharePoint utvecklare – Oslo

Job Type SharePoint utvecklare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Oslo
Reference Number 1165.005.7959

 

Ett  företag vi samarbetar med i Oslo som har ett av Norges mest spännande uppdrag och kunder håller på att växa och söker efter fler lagspelare. Dom söker duktiga SharePoint-utvecklare som kan leverera innovativa och användarvänliga lösningar till SharePoint 2013/2016-plattformen. Arbetet på deras utvecklingsplattform är baserat på Team foundation Server (TFS).

Företaget erbjuder en bra social miljö, dom fokuserar på professionell och personlig utveckling och dom som jobbar där är ett duktigt lag med hög kompetens.  Dom specialiserar sig inom skräddarsydda lösningar och konsultuppdrag och har kontor i flera städer i Norge. Deras kunder återfinns både inom privat och offentlig sektor och företaget lägger fokus vid att bygga på befintliga tjänster/system, snarare än att implementera helt nya uppdateringar som sträcker sig längre fram i tiden.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du:

 • Har +4 års erfarenhet av SharePoint
 • Är duktig på office 365
 • Har arbetat med .NET eller C#
 • Bidrar positivt, både professionellt och socialt
 • Har Universitets utbildning / Högskola
 • Har ett gott humör och är flexibel
 • Kunna minst ett skandinaviskt språk

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , ,

Apply For Job - Reference # 1165.005.7959

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB