Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint – Front-End Utvecklare – Stockholm – KA Resources

Job Type Front-End utvecklare Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Stockholm
Reference Number 3514.003.7912

Ett av företagen vi samarbetar med är i behov av Front End och utvecklare med kunskaper i Microsoft SharePoint och .NET.Storleken på teamet man jobbar i varierar beroende på uppdrag, men vår kund värnar om att man inte ska vara den enda som har kunskap i systemet.

De söker nu någon som är lösningsorienterad, sätter kunden i fokus, tycker om att arbeta i team, samt är fokuserad på sin uppgift. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt och du är bra på att kommunicera med kunder på såväl svenska som engelska. Din tekniska kompetens är framförallt på modern webbutveckling med fokus på .NET-stacken och du har erfarenhet av programmering i C#, .NET, Javascript, SQL databaser och allmän frontend-utveckling CSS/HTML. Erfarenhet av AngularJS är en fördel. Du är van att arbeta agilt och det är ett stort plus om du har erfarenhet av SharePoint och Office 365.

Företaget är stora inom leverans av digitala lösningar. De anställda har spetskompetens inom diverse Microsoftprogram och jobbar både som resurser samt med åtaganden från kunder. Företaget har använt senaste versionen av SharePoint i takt med att det uppdaterats och lägger stor vikt vid att samtliga anställda får lära sig så mycket som möjligt. Anställda jobbar med arkitektur, utveckling, kravanalys, utredning, projektledning, förvaltning och support. Företaget har funnits i ca 15 år och har fler än 200 anställda, samt kontor i ett flertal länder.

Krav för att trivas i rollen:

• Kunskap i .Net, C#, SQL
• Omkring  3 års erfarenhet av att jobba med MS SharePoint
• Flytande svenska
• Eftergymnasial utbildning

Certifikat är meriterande

 

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , ,

Apply For Job - Reference # 3514.003.7912

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB