Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint Senior Konsulent/Arkitekt

Job Type Microsoft SharePoint Konsulent/Arkitekt Apply For This Job »
Salary Konkurrencedygtig lønpakke
Location Jylland/Århus
Reference Number 2700.012.7826

Har du lyst til at bygge et stærkt team op i Jylland hos et af landets førende udviklingshuse?

Min Microsoft Guldpartner kunde søger en skarp Senior SharePoint profil med konsulent erfaring, som har kompetencer og erfaring nok med Microsoft SharePoint til at kunne sidde med deres udvikling. De har et stort kontor i hovedstadsområdet, og ønsker også at styrke deres kontor i Århus.

Derfor søger de nu efter rette person, som har lyst og energi til at præge og opbygge deres afdeling i Jylland/Århus. Dette er altså en stilling hvor man får mange spændende opgaver ind, som giver ansvar og masser af læring og erfaring med på vejen samt god mulighed for at vokse i virksomheden.

Om virksomheden

I denne virksomhed tror de på tillid frem for kontrol, derfor er de fleksible og har respekt for familie og fritid. Til gengæld forventes der, at du udviser initiativ og tager ansvar. Du får mulighed for at påvirke din egen kompetenceudvikling, samt din afdelings fremtidige udvikling. Trives du i et konsulentmiljø med kunden i fokus og med overskud til at have et smittende godt humør, så er det lige dig de er på udkig efter.

Ansvarsområder

Der søges en person, som kan indgå i et team af dygtige kollegaer og levere SharePoint og Office 365 projekter til deres kunder. Det specifikke ansvarsområde vil være med fokus på rådgivning, konfigurering og udvikling, både i forhold til projektleverancer, men i lige så høj grad i forhold til vedligeholdelse og support af løsninger baseret på SharePoint og Office 365.

De søger en person, som arbejder selvstændigt og trives i et miljø med dygtige kollegaer. Desuden er det et krav, at du kan lide direkte kundekontakt, og forstår at omsætte kunders krav til forretningsmæssig værdi med brug af SharePoint og Office 365.

Kvalifikationer

Din absolut vigtigste kvalifikation er, at du brænder for det, du laver, og med dit engagement i både opgaver, kollegaer og kunder skaber værdi for vores kunders forretning. Du vil have stor mulighed for at indgå i forskellige projekter og selv være med til at skabe dit eget job gennem dine kompetencer og personlige profil.

Der forventes , at du har +3 års erfaring som konsulent og/eller udvikler og/eller arkitekt og allerede har kendskab til Microsoft SharePoint og Office 365, og herudover er nysgerrig på nye tekniske udfordringer og udviklingsmuligheder. Desuden er du analytisk i din tilgang til problemløsning og vant til at angribe komplekse problemstillinger på en struktureret måde.

De ser gerne, at du har erfaring inden for et eller flere af nedenstående områder – både på SharePoint on-prem og Office 365:

  • Mindst 5 års erfaring med SharePoint infrastruktur
  • Erfaring med MS Azure og Offie 365
  • Stærk til PowerShell
  • Været med til at designe og implementere større løsninger for kunder
  • Arkitekt eller Senior arkitekt

Du er vant til at færdes i projekter hos de største danske virksomheder og offentlige institutioner, samt i et globalt og internationalt miljø. De forventer, at du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Som person er du positiv og struktureret med drive, entusiasme og gode samarbejdsevner.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt netværk, hvor vidensdeling og sparring vægtes højt. Du får stort ansvar, indflydelse og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud.

Derudover vil du opleve en virksomhed, hvor medarbejdernes trivsel er i konstant fokus. Her betragtes medarbejdere som den vigtigste ressource, hvorfor de også er yderst bevidste om at skabe de bedste rammer for deres medarbejdere.Der er stor fokus på trivsel og vægter en sund balance mellem den professionelle og private sfære, hvilket afspejles i en meget høj medarbejdertilfredshed og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med vægt på at skabe værdi for kunderne.

Hertil får du en løn, der matcher dine kvalifikationer og erfaring, samt en god pensionsordning med sundhedsforsiking.

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 2700.012.7826

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB