Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics 365 Application Manager Ref. 11917.001.7788 – KA Resources

Job Type Microsoft Dynamics 365 Application Manager Apply For This Job »
Salary Salaris afhankelijk van kennis en ervaring
Location Overijssel
Reference Number 11917.001.7788

Mijn opdrachtgever, een eindgebruiker uit Overijssel is momenteel op zoek naar een ervaren Microsoft Dynamics AX Medewerker. Dit productiebedrijf is met 500 mensen al meer dan 60 jaar een succesvol en financieel gezonde speler die zijn producten wereldwijd levert.

Deze onderneming gaat op korte termijn beginnen met de implementatie van Dynamics 365 for operations. Ze zoeken een goeie kracht met een operationele achtergrond die kan helpen bij het ondersteunen van de implementatie, het inrichten en het trainen van gebruikers.

Vanuit hun ICT afdeling (3 personen) ben jij met je collega´s verantwoordelijk voor de optimalisatie en het beheer. Jouw taken bestaan onder andere uit het verbeteren van processen, het ondersteunen/trainen van gebruikers, de documentatie, het testen en in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten, het oplossen van problemen en de beveiliging.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding (Informatica)
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft Dynamics AX
  • Actuele kennis van Microsoft Dynamics AX2012/365
  • Ervaring in een productie omgeving
  • Kennis van EDI en ervaring met netwerkbeheer

Je komt te werken in een familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur en een no-nonsense cultuur. Verwacht wordt van jou dat je meedenkt, oplossinge aandracht en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en deze in overleg kunt toepassen.

Dit is een interessante functie in een leuk team met een informele werksfeer, korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast biedt mijn opdrachtgever je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten?

Neem dan contact op met Erwin Tak (Recruitment Consultant). Vergeet niet je cv mee te sturen, hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de details met je  te bespreken.

Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Erwin Tak
Microsoft Dynamics, BI & SharePoint Recruitment Consultant Benelux
✉: e.tak@karesources.com
☏ +34-911238364
www.karesources.com

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Apply For Job - Reference # 11917.001.7788

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB