Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM lösningsarkitekt eller konsult – Stockholm

Job Type Konsult eller lösningsarkitekt Apply For This Job »
Salary Enligt överenskommelse
Location Stockholm
Reference Number 3521.005.7792

En av våra samarbetspartners i Stockholmsområdet är i behov av en konsult och en lösningsarkitekt med kunskaper inom MS Dynamics CRM.

Det är ett konsultbolag som bara anställer konsulter och lösningsarkitekter och som erbjuder tjänster som omfattar allt från kravanalys och processkartläggning till implementering och support.

För dom är det viktigt att deras kunder drar maximal nytta av sin investering och känner sig nöjda när projektet har slutförts.
Deras metoder är anpassade till varje kunds specifika situation.
Dom strävar ständigt efter kontinuerlig kommunikation, öppenhet och en proaktiv strategi för att säkerställa kvaliteten i deras leverans.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har:
•  +5 års erfarenhet av Microsoft CRM, .NET eller Java
•  Helst vara över 30 år
•  Universitetsutbildning/högskoleutbildning
•  För tjänsten som lösningsarkitekt ska du helst ha gjort flera uppdrag tidigare

För företaget är kommunikation mycket viktigt och att du som person är driven, intresserad av det du gör, ansvarsfull,motiverad och att du tycker team work är viktigt.

Om detta låter som nästa steg för dig kan du svara på mailet, så tar vi det därifrån. Det är helt ok att dela informationen vidare om du skulle ha någon bekant som du tror skulle passa för tjänsten.

KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , , , ,

Apply For Job - Reference # 3521.005.7792

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB