Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics CRM – Stockholm

Job Type Applikationskonsult med erfarenhet av projektledning Apply For This Job »
Salary Enligt förhandling
Location Stockholm
Reference Number 182.009.7773

Företaget är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling, och drivs av de 140 medarbetarnas ambitioner genom ett kollektivt ledarskap utan chefer, alla får vara med och påverka,utveckla och förbättra!
Dom har fina lokaler med en solig takterrass som gjord för härliga luncher och after work.

I rollen som projektledare är det viktigt att du har en djup förståelse för såväl CRM filosofin som för tekniken bakom,du behöver ha kund fokus och förstå hur du ska kommunicera och agera för att leverera kundnytta, det är också viktigt att du gillar att ta ansvar och att ditt starka driv utvecklar både dina kunder och dina kollegor.

Intervjuprocessen är uppdelad i tre steg, men kan variera lite beroende på referenstagning, diskussioner, etc.

För att passa i den här tjänsten är det viktigt att du har:
• +3 års erfarenhet av att leda projekt inom CRM, antingen Dynamics CRM/365 eller någon likvärdig CRM-applikation
• Kunna det svenska språket flytande i både tal och skrift
•Att ha jobbat med agila projekt är ett plus men inget måste

Om detta låter som nästa steg för dig kan du svara på mailet, så tar vi det därifrån. Det är helt ok att dela informationen vidare om du skulle ha någon bekant som du tror skulle passa för tjänsten. KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.

 
Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , ,

Apply For Job - Reference # 182.009.7773

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB