Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Affärs eller Applikationskonsulter – MS Dynamics – Stockholm

Job Type Microsoft Dynamics applikationskonsult Apply For This Job »
Salary 40.000-55.000 SEK
Location Stockholm
Reference Number 453.011.7723

En av våra samarbetspartners i Stockholmsområdet är i behov av  affärs- eller applikationskonsulter  med kunskaper i MS Dynamics.

Företaget är en växande IT-koncern som arbetar med affärskritiska affärssystemläsningar som maximerar nyttan och värdet av kunders investeringar.Huvudkontoret ligger i Stockholm och idag arbetar drygt 600 medarbetare fördelat i olika bolag både i Sverige och utomlands.Med bred kompetens och flera marknadsledande produktpartners erbjuder företaget kraftfulla lösningar inom ERP system och e-handel.

För tjänsten är det viktigt att du har:
• 3-4 års erfarenhet av MS Dynamics
• Erfarenhet av produktion,produktionsplanering och huvudplanering
• Erfarenhet av inköp
• Erfarenhet av Warehouse Management System,logistik,distribution
• Erfarenhet i projekt ledning inom ERP, det behöver inte vara Microsoft Dynamics men måste vara affärsystem
• Du är social och kan lätt anpassa dig efter olika människor och kan hantera deras förväntningar.
-Vidare är strukturerad,ansvarstagande,nogrann och lösningsfokuserad.

För att lyckas och trivas i rollen ska du vara framåt,social och ha viljan att utvecklas.
Du tycker att det är roligt och är duktig på att bygga långsiktiga relationer och du delar företagets värderingar om att alltid sätta dina kundrelationer i fokus.Du drivs av att samarbeta i grupp men tycker också det är roligt att arbeta självständigt.

Företaget är en  växande IT-koncern som arbetar med affärskritiska affärssystemläsningar som maximerar nyttan och värdet av kunders investeringar.Huvudkontoret ligger i Stockholm och idag arbetar drygt 600 medarbetare fördelar över olika bolag både i Sverige och utomlands.Med bred kompetens och flera marknadsledande produktpartners erbjuder företaget kraftfulla lösningar inom ERP system och e-handel.

Om detta låter som nästa steg för dig kan du svara på mailet, så tar vi det därifrån. Det är helt ok att dela informationen vidare om du skulle ha någon bekant som du tror skulle passa för tjänsten. KA Resources arbetar för att erbjuda bästa möjliga service till kandidater såväl som till kunder. Vi förstår därmed vikten av sekretess från bådas sidor.
Tveka inte att kontakta Jonna Ahonen via telefon 0034 – 911 238 364 eller email: j.ahonen@karesources.com om du är intresserad av nya möjligheter inom Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM samt Microsoft Sharepoint.

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 453.011.7723

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB