Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft .NET Senior udvikler/arkitekt med flair for front-end udvikling

Job Type Senior Software Engineer Apply For This Job »
Salary Attraktiv lønpakke
Location København/Sjælland
Reference Number 8395.008.7676

Bliv en del af en voksende virksomhed, hvor man kommer til at sidde med en finger på pulsen på et af de mest aktuelle emner i øjrblikket.
Hos dennne virksomhed kommer du til at arbejder på helt unikke projekter og asset management-løsninger til utility industry. De oplever helt naturligt en stor forespørgsel på deres produkter, som er med til at løfte fremtidens måde at leverer bæredygtige energi. Derfor søger de endnu en skarp senior udvikler/Solution architect/software engineer, som vil blive en del af et team bestående af nogle af branchens måske mest kompetente profiler, der hver dag arbejder med komplekse softwareløsninger indenfor energibranchen og samtidig er en del af store projekter. Det de gør er at leverer software til støtte for kritiske forretningsprocesser, værdifulde aktiver og infrastrukturer som offshore vindmøller og elnet. Der bliver brugt de nyeste teknologier fra Microsoft og Esri til at bygge både kundespecifikke løsninger og produkter til Utility Industry.

Om jobbet

Du vil indgå i et team, som udvikler løsninger til overvågning af kritisk infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra nogle af de største IT udbydere.
Dit bidrag bliver at afklare kundernes behov, skabe overblik over løsningen, og naturligvis at skrive kode af høj kvalitet. Du indgår i hele udviklingsprocessen fra identifikation af første krav til leverancen af et færdigt produkt.
Deres mål er at fremskynde tilpasningen af Smart Energy teknologierne for at understøtte overførslen til bæredygtig energiproduktion og forbrug. Sammen med deres kunder implementerer de brugbar software, der er målrettet mod dette særlige formål.

Værdier

Denne virksomhed vægter atmosfæren i teamet rigtig højt og derfor er det vigtigt at du som person er:

 • Ærlig og kan arbejde fremadrettet
 • Du kan udtrykke dine værdier på en måde, som andre kan forstå og respektere, og det falder naturligt for dig at forstå og respektere andres værdier.
 • Du fremmer teamwork og forstår, at holdindsats er den vigtigste ingrediens til succes.

Færdigheder

Du er erfaren inden for dit felt og og har en god forståelse af forretningsprocesserne i en eller flere brancher, f.eks. El- og gasdistribution eller elproduktion.
Har du kendskab til tekniske IT systemer, såsom GIS, scada eller plc er dette et plus, men ikke et krav da du vil blive lært grundigt op

Du har erfaring med flere af de teknologier de arbejde med, herunder:

 • C#
 • .NET
 • MS SQL
 • TFS
 • Angular
 • JS, HTML5
 • REST, Web Services, Azure og udviklingsmetoder som agile og testdriven udvikling, samt continuous integration.

Læring er et nøgleord hos denne virksomhed. Du kommer til at møde mange spændende teknologier og problemstillinger i dit nye job, og skal have lysten og evnen til at lære nyt. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i branchen, og de er klar til at hjælpe dig i gang. Har du ikke arbejdet med energisystemer eller teknisk IT før, vil du få en grundig introduktion til forretningsområdet og teknologierne inden du kommer på det første projekt.

En spændende stilling hvor man bliver mødt med godt humør og et udadvendt og skarpt team af dygtige udviklere og konsulenter. De ved at med dygtige profiler i teamet så skal man også møde sine medarbejdere på deres præmisser for at skabe det bedste grundlag for et godt samarbejde. Derfor flexibilitet og muligheder.

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Tags: , , , , ,

Apply For Job - Reference # 8395.008.7676

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB