Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft .NET Senior Udvikler og Løsningsarkitekt

Job Type Senior Udvikler/Løsningsarkitekt Apply For This Job »
Salary Konkurrencedygtig løn
Location Sjælland/København
Reference Number 8395.007.7451

Jeg har endnu en stilling åben for en skarp Senior Udvikler og Løsningsarkitekt, der har lyst til at blive en del af en stærkt voksende virksomhed, som arbejder med nogle af vores tids mest aktuelle områder. De oplever helt naturligt en stor forespørgsel på deres produkter, som er med til at løfte fremtidens bæredygtige energi. Derfor vil du blive en del af et team med meget kompetente kollegaer, som hver dag arbejder med komplekse softwareløsninger indenfor energibranchen og samtidig er en del af store projekter. De leverer nemlig software til støtte for kritiske forretningsprocesser, værdifulde aktiver og infrastrukturer som offshore vindmøller og elnet. Der bliver brugt de nyeste teknologier fra Microsoft og Esri til at bygge både kundespecifikke løsninger og produkter til Utility Industry.

Om jobbet

Du vil indgå i et team, som udvikler løsninger til overvågning af kritisk infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra nogle af de største IT partnere.

Dit bidrag bliver at afklare kundernes behov, skabe overblik over løsningen, og naturligvis at skrive kode af høj kvalitet. Du indgår i hele udviklingsprocessen fra identifikation af første krav til leverancen af et færdigt produkt.

Min kundes mål er at fremskynde tilpasningen af Smart Energy teknologierne for at understøtte overførslen til bæredygtig energiproduktion og forbrug. Sammen med deres kunder implementerer de brugbar software, der er målrettet mod dette særlige formål.

Værdier

Denne virksomhed vægter atmosfæren i teamet rigtig højt og derfor er det vigtigt at du som person er:

 • Ærlig og kan arbejde fremadrettet
 • Du kan udtrykke dine værdier på en måde, som andre kan forstå og respektere, og det falder naturligt for dig at forstå og respektere andres værdier.
 • Du fremmer teamwork og forstår, at holdindsats er den vigtigste ingrediens til succes.

Færdigheder

 • Du er erfaren inden for dit felt og og har en god forståelse af forretningsprocesserne i en eller flere brancher, f.eks. El- og gasdistribution eller elproduktion.
 • Har konkret kendskab til front-end udvikling
 • Det er en fordel hvis du har førstehånds erfaring med implementering af asset management-løsninger til utility industry baseret på Esri og Microsoft teknologier og integrationer.
 • Har du kendskab til tekniske IT systemer, såsom GIS, scada eller plc er dette et plus, men ikke et krav da du vil blive lært frundigt op

Du har erfaring med flere af de teknologier de arbejde med, herunder

 • C#
 • .NET
 • MS SQL
 • TFS
 • Angular
 • JS, HTML5
 • REST, Web Services, Azure og udviklingsmetoder som agile og testdriven udvikling, samt continuous integration.

Læring er et nøgleord hos denne virksomhed, og læringskurven kan ofte være stejl. Du kommer til at møde mange spændende teknologier og problemstillinger i dit nye job, og skal have lysten og evnen til at lære nyt. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i branchen, og de er klar til at hjælpe dig i gang. Har du ikke arbejdet med energisystemer eller teknisk IT før, vil du få en grundig introduktion til forretningsområdet og teknologierne inden du kommer på det første projekt.

En spændende stilling hvor man bliver mødt med godt humør og et udadvendt og skarpt team af dygtige udviklere og konsulenter. Der gives en attraktiv lønpakke og gode personaleforhold.

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf.
Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver  behandlet fortroligt.

Tags: , , , , , , ,

Apply For Job - Reference # 8395.007.7451

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB