Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Forretningsorienteret Projektleder søges

Job Type IT Projektleder Apply For This Job »
Salary Løn og vilkår aftales på baggrund af kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 144.003.716

Projektlederstilling åben i et udviklings- og konsulenthus med stærke karrieremuligheder og store vækstambitioner.

Min Microsoft Sølvpartner kunde udvikler prisvindende IT-systemer, som benyttes af nogle af landets største virksomheder inden for procesoptimering, Microsoft Dynamics CRM, Dynamic Pricing, Omni Channel-løsninger, Contact Centre mv. Virksomheden har ledende kunder inden for farmaindustrien, den finansielle sektor, servicesektoren og den industrielle sektor.

Du kommer  til at spille en central rolle, hvor der også vil være forskelligartede opgaver af mere konsulent agtig karakter.

Som projektleder i denne virksomhed bliver du et centralt bindeled til deres eksisterende kunder. Du får derfor en bred og ansvarsfuld rolle, der primært indebærer, at du:

 • projektleder deres projektportefølje og sørger for løbende rapportering til deres kunder
 • står for ressourcestyring samt planlægning og fakturering
 • afklarer forretningskrav og deltager i pre-sales møder
 • er i løbende kontakt med kunder om fremdrift på projekter og videreudvikling af projekter
 • projektestimerer og står for tilbudsgivning i samarbejde med deres dygtige IT-konsulenter

En mere sekundær del af din rolle er at varetage business development-aktiviteter og konsulentopgaver samt yde administrativ støtte som en del af et dagligt team på 10 personer. Herunder koordinering af aktiviteter med andre selskaber indenfor gruppen på i alt 50 medarbejdere.

Det er en flad og uformel organisation, så det betyder, at du får stor indflydelse og spiller en bred nøglerolle. Det er en meget spændende udfordring, hvis du har ambitioner inden for dit fag.

Dit nye stærke IT-team

De arbejder i dejlige lokaler og skønne omgivelser, og dine nye kolleger har været der i mange år, fordi de bliver fagligt udfordret, og fordi rammerne er rigtig gode. De går meget op i sociale arrangementer og har naturligvis en sund og lækker frokostordning.

Din profil

Struktureret profil med projektlederambitioner

 • Der er flere indgange til stillingen, men de forestiller sig, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling med projektledelse, så du har de basale projektledelsesredskaber i orden – gerne fra en mindre virksomhed.
 • Du ved, hvad projektledelse indebærer, og du har lyst til at tilegne dig endnu flere projektlederevner, ligesom vi gerne ser, at du er vant til kundekontakt.
 • Du har kendskab til Excel på et godt niveau, og ellers er du villig til at lære det..
 • Du arbejder tæt sammen med udviklere, så det er en fordel, hvis du har en vis IT-forståelse og kendskab til agile metoder.
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og som person lægger de vægt på, at du er en holdspiller med en konstruktiv tilgang, ligesom du ser muligheder og er nysgerrig og ansvarsbevidst.

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Joanna Nischa Eskildsen

Microsoft Rekrutteringsspecialist Danmark
☏+34 911 238 364
✉ j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 144.003.716

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB