Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint Konsulent med arkitekt- eller udviklerbaggrund

Job Type Microsoft SharePoint Konsulent Apply For This Job »
Salary Løn og vilkår aftales på baggrund af kvalifikationer
Location Midt- og Østjylland
Reference Number 4079.018.6735

Min kunde, som er en af Danmarks mest innovative virksomheder oplever stor efterspørgsel inden for SharePoint løsninger, og har samtidigt iværksat en ambitiøs vækststrategi for området. De søger lige nu flere SharePoint konsulenter, der har arbejdet med udvikling eller arkitektur. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer, som leverer SharePoint løsninger i hele Danmark. Dit ansvarsområde vil være rådgivning, løsningsarkitektur og implementering, både i forhold til projektleverancer, men i lige så høj grad i forhold til udvikling af standardiserede ydelser.

Din profil

De søger en ny kollega, som arbejder selvstændigt og trives i et inspirerende miljø med dygtige kollegaer og spændende projekter.
Du har et højt energiniveau, er engageret, nysgerrig, ansvarsbevidst og har lyst til at tilegne dig ny viden og løbende udvikle dig personligt. Du motiveres gennem samarbejde og kvaliteten i fælles leverancer, og er kendt for at dele viden – både internt som eksternt. Du har sans for detaljer og er en god afslutter.

Dine kvalifikationer

Det er et krav at du kan fronte kunderne og forstår at omsætte kundernes krav til forretningsmæssig værdi gennem brugen af SharePoint – on-premises, i skyen eller i et hybrid setup. Ligeledes i forbindelse med opbygning af moderne brugergrænseflader, som giver kunderne en god oplevelse i den daglige brug.

Det er vigtigt du har flere års erfaring som SharePoint konsulent eller arkitekt, med bred erfaring inden for Microsofts produktportefølje hos større kunder. Du er nysgerrig på tekniske udfordringer og udviklingsmuligheder, men er samtidig analytisk i din tilgang til problemløsning og dermed vant til at angribe komplekse problemstillinger på en struktureret måde.

Som SharePoint konsulent har du erfaring inden for flere af nedenstående områder – både konceptuelt som teknisk:

 • Løsningsarkitektur i SharePoint
 • Forretningsapplikationer på SharePoint
 • Procesoptimering gennem Workflows
 • Dokument- og records håndtering
 • Collaboration og portalløsninger
 • Business Intelligence
 • Konceptudvikling (Apps)
 • Udvikling

Uddannelseskrav

Du forventes at have en relevant videregående uddannelse.

De tilbyder

De tilbyder et spændende og alsidigt job i en organisation i vækst og med høje ambitioner. Det er en IT-virksomhed lidt ud over det sædvanlige, hvilket du vil mærke fra du træder ind af døren. Deres kultur og No Problem-tilgang skinner igennem hos alle medarbejdere og giver et helt unikt sammenhold.

For dem er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit arbejde, og du vil derfor også have stor indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med.
Her får du gode muligheder for kontinuerligt at uddanne dig inden for de IT-områder, du synes er spændende. Har du derfor lyst til at prøve kræfter med et nyt område, tilgodeser de dine ønsker, da de tror på, at motiverede medarbejdere skaber bedre løsninger.

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf.
Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver  behandlet fortroligt.

 

Tags: , , , ,

Apply For Job - Reference # 4079.018.6735

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB