Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

MS Dynamics NAV Support Consultant Ref. 668.004.6649 – KA Resources

Job Type MS Dynamics NAV Support Consultant Apply For This Job »
Salary Uitstekend salaris + secundaire arbeidsvoorwaarden
Location Provincie Gelderland
Reference Number 668.004.6649

Voor een opdrachtgever, een goldpartner in Gelderland, nabij Arnhem, ben ik op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor het versterken van de afdeling beheer en support.  Een all-rounder, die zowel zelfstandig als in teamverband de klanten ondersteunt bij verstoringen, wijzigingsverzoeken en ondersteuningsaanvragen voor de in beheer zijnde Microsoft applicaties.

Jij begrijpt als geen ander het belang dat bedrijfs-kritische applicaties optimaal blijven werken. Als consultant ben je goed in staat de vinger te krijgen achter eventuele verstoringen en deze te verhelpen. Je analyseert problemen, bedenkt oplossingen of work-arounds en voert deze door in de systemen van de klant. Of je denkt met de klant mee en realiseert op een gecontroleerde wijze voor hem kleine wijzigingen. Je bent stressbestendig, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent flexibel als het gaat om je werktijden en de werklocatie.

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Functionele en/of Technische kennis van en ervaring met Microsoft Dynamics NAV
  • Kennis van bedrijfsprocessen
  • Klantgericht, proactief, gepassioneerd, behulpzaam, stressbestendig en representatief
  • Flexibele instelling

Heb jij  ervaring met Microsoft Dynamics NAV, bijvoorbeeld als Consultant of als Applicatiebeheerder? Zie jij het oplossen van problemen als uitdagend? En ga jij altijd voor de hoogste klanttevredenheid?

Aanbod:

Deze Partner biedt je een goed salaris met een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden in een fijne werkomgeving in een groeiende en gezonde onderneming. Met vrijheid om je werk in te delen. In een team met professionele collega’s.

Interesse?

Wil je meer weten of de werkgever en de mogelijkheden neem dan contact op met Erwin Tak (Recruitment Consultant). Vergeet niet je cv mee te sturen, hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de details met je  te bespreken.

Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Contact:                                                                                                                                                                                                                                                              Erwin Tak
Microsoft Dynamics, BI & SharePoint Recruitment Consultant Benelux
✉: e.tak@karesources.com
☏ +34-911238364
www.karesources.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Apply For Job - Reference # 668.004.6649

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB