Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft .NET Udvikler med forretningsforståelse

Job Type Udvikler/Konsulent Apply For This Job »
Salary Konkurrencedygtig løn
Location Sjællan/København
Reference Number 8395.003.6334

Er du en dygtig udvikler, der har siddet med tekniske IT systemer?

Jeg har en stilling åben hos en spændende virksomhed på vej frem. Det er vigtigt at du har modet på at arbejde med komplekse softwareløsninger indenfor energibranchen og vil være en del af store projekter, der leverer software til støtte for kritiske forretningsprocesser for værdifulde aktiver og infrastrukturer som offshore vindmøller og elnet. Der bliver brugt de nyeste teknologier fra Microsoft til at bygge både kundespecifikke løsninger og produkter til Utility Industry.

Om jobbet
Du kommer til at arbejde hos en kunde i Københavnsområdet. Du vil indgå i et team, som udvikler løsninger til overvågning af kritisk infrastruktur, for eksempel vindmøller og el-nettet, baseret på de nyeste teknologier fra Microsoft.

Dit bidrag bliver at afklare kundernes behov, skabe overblik over løsningen, og naturligvis at skrive kode af høj kvalitet. Du indgår i hele udviklingsprocessen fra identifikation af første krav til leverancen af et færdigt produkt.

Min kundes mål er at fremskynde tilpasningen af Smart Energy teknologierne for at understøtte overførslen til bæredygtig energiproduktion og forbrug. Sammen med deres kunder implementerer de brugbar software, der er målrettet mod dette særlige formål.

Dine værdier

 • Som en person er du ærlig, hårdtarbejdende og fremadrettet.
 • Du kan udtrykke dine værdier på en måde, som andre kan forstå og respektere, og det falder naturligt for dig at forstå og respektere andres værdier.
 • Du fremmer teamwork og forstår, at holdindsats er den vigtigste ingrediens til succes.

Din profil

 • Du er en erfaren GIS arkitekt med dybdegående forståelse af geografisk information og Esri Technologies.
 • Du har en god forståelse af forretningsprocesserne i en eller flere brancher, f.eks. El- og gasdistribution eller elproduktion, og du har førstehånds erfaring med implementering af asset management-løsninger til utility industry baseret på Esri og Microsoft teknologier og integrationer.
 • Har du kendskab til tekniske IT systemer, såsom GIS, scada eller plc er dette et stort plus.

Det er en fordel hvis du har erfaring med flere af de teknologier de arbejde med, herunder

 • C#
 • .NET
 • MS SQL
 • TFS
 • Angular
 • JS, HTML5
 • REST, Web Services, Azure og udviklingsmetoder som agile og testdriven udvikling, samt continuous integration.

Læring er et nøgleord hos denne virksomhed, og læringskurven kan ofte være stejl. Du kommer til at møde mange spændende teknologier og problemstillinger i dit nye job, og skal have lysten og evnen til at lære nyt. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i branchen, og de er klar til at hjælpe dig i gang. Har du ikke arbejdet med energisystemer eller teknisk IT før, vil du få en grundig introduktion til forretningsområdet og teknologierne inden du kommer på det første projekt.

Lyder det som noget for dig så skal du være mere end velkommen til at sende mig en mail. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil.
Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

 

Tags: , , , , ,

Apply For Job - Reference # 8395.003.6334

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB