Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM Konsulenter

Job Type Microsoft Dynamics CRM Konsulent Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location Århus
Reference Number 3223.006.6199

Min kunde har en række spændende opgaver og projekter der skal løses, og har derfor brug for flere dygtige konsulenter, som kan hjælpe med at skabe de bedste løsninger for deres kunder.

Deres strategi er organisk vækst bygger på dygtige medarbejdere i balance. De forventer inden længe at være dobbelt så store i Århus. De har CRM folk i både Århus og Virum, og de samarbejder tæt. Deres CRM afdeling er vokset markant de sidste 3 år, og for at fortsætte den positive udvikling har de nu brug for flere dygtige CRM profiler.

Din profil

  • Du har lyst til en afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle gange vil du vide præcis, hvad du skal, men ofte vil der komme noget ind fra højre. En kollega eller kunde der har brug for din hjælp nu.
  • Du har visioner, der rækker ud over den enkle løsning. Du skal hjælpe dit team med at opdage behov og pains, der kan løses med virksomhedens kompetencer.
  • Du har erfaring med at levere agile projekter gerne baseret på Scrum inkl. de udfordringer det giver at levere agile projekter til et fast budget

1-3 års erfaring med komplekse løsninger på CRM

  • Du har et højt niveau af tekniske forståelse (agil udvikling, objektorienteret programmering, design patterns, C#, JavaScript mm.).
  • Du har forretningsforståelse og forstår at kombinere teknologi og forretning, så brugerne aldrig glemmes i projektet.
  • Du kan sparre, på højt niveau, med dine kollegaer så du får den nødvendige respekt gennem dine tekniske færdigheder

Der er tale om et IT konsulenthus med +60 medarbejdere. De laver Forretningskritiske IT-løsninger primært baseret på Microsoft Cloud teknologi, og har vundet diverse priser og har store både private og offentlige kunder.

Virksomheden tilbyder en afvekslende hverdag, godt arbejdsmiljø og rig mulighed for at vokse karrieremæssigt. Du får en arbejdsplads i balance. Du performer bedst, når du og din familie har det godt og derfor kommer familien derfor altid før arbejdet.

De søger til deres kontor i Århus.

Er du interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller tlf. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompetenceprofil.
Alle henvendelser bliver  behandlet fortroligt.

Apply For Job - Reference # 3223.006.6199

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB