Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Dygtig Microsoft Dynamics CRM Forretningskonsulent til stor virksomhed

Job Type Microsoft Dynamics CRM Forretningskonsulent Apply For This Job »
Salary Konkurrencedygtig løn
Location Sjælland/København
Reference Number 8.054.6033

En af vores store kunder, med kontorer både i Danmark og udlandet har åbnet en spændende stilling til en skarp MS Dynamics CRM profil.

De tilbyder spændende udfordringer for dig med de rette kvalifikationer og sammen med teamet, vil du få ansvaret for at designe, udvikle, teste og implementere CRM-løsninger. Det er vigtigt for virksomheden, at du som person er proaktiv og har lysten og evnerne til at omsætte kundens forretningsønsker til stærke CRM løsninger.

Der vil være tæt samarbejde med de øvrige udviklere og projektledere så I sammen kan skabe de bedste løsninger.

Du skulle kunne agere som forretningskonsulent og have en god og bred viden indenfor f.eks. produktion, service, retail, forsyning eller det offentlige. De leder efter en, som meget gerne må have et godt kendskab/indblik til Microsoft Dynamics CRM samt evt. Microsoft Dynamics AX og/eller NAV. De vil dog lægge primært fokus på personens branche viden frem for viden om Microsoft Dynamics applikationer.

De forestiller sig en kandidat, der kan varetage opgaver som f.eks. analyse, design, presale, udbudsbesvarelser samt træning af super- og slutbrugere. Endvidere forventer de at du har nogle års erfaring inden for dit felt og evt. har en god erfaring med deltagelse i implementeringsprojekter. Det vil være at foretrække hvis du kan begå sig på dansk (læse/skrive/tale) men er dog ikke et afgørende krav idet engelsk er virksomhedens koncernsprog, dog vil der være en del af deres kunder hvor koncernsproget er dansk.

Personen vil skulle kunne samarbejde på tværs af hele organisationen og kunne tale med mangeartet interessenter. Det nuværende CRM team består af en god sammenblanding af unge såvel som ældre ressource med meget blandet erfaring og kundskaber, der er godt sammenhold i teamet der har en meget åben og fri dialog.

Du er ambitiøs og ønsker at være med til at præge arbejdspladsen positivt i henhold til virksomhedens værdier. Ligesom kundernes forventninger er høje, stilles der ligeledes høje krav til personalet da de er en af Danmarks største leverandører af professionelle Microsoft-løsninger.

De tilbyder

 • Spændende kunder og opgaver
 • Højt fagligt niveau og professionalisme
 • Nyeste teknologier inden for Microsoft
 • Kompetence- og karriereudvikling
 • Velordnede og definerede processer og rammer for arbejdet
 • En international virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi
 • Et godt socialt miljø
 • Et team af dygtige og ambitiøse kolleger hvor vidensdeling og faglig sparring er en del af hverdagen
 • Fleksibilitet

Virksomheden tilbyder en afvekslende hverdag, godt arbejdsmiljø og rig mulighed for at vokse karrieremæssigt

Hvis en gruppe af friske kolleger, der har det godt med at være de bedste og mest professionelle hver gang tiltaler dig, så er du meget velkommen til at sende mig en mail. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil.
Alle henvendelser bliver  behandlet fortroligt.

Apply For Job - Reference # 8.054.6033

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB