Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Skarp Microsoft .NET & MVC Udvikler

Job Type Microsoft .NET & MVC Udvikler Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location København
Reference Number 8620.001.5981

Min kunde er stolte af, at få lov til at hjælpe nogle af Danmarks største virksomheder med opgaver inden for Microsoft ASP.NET MVC og back-end integration. De søger derfor en ny kollega, der har samme passion og vision.

De arbejder tæt sammen med kundens it afdeling og fungerer ofte som en integreret del heraf, eller som eksterne systemarkitekter og løsningsleverandører. De sidder derfor ofte hos kunderne i teams for at løse opgaver af kort eller lang varighed. Vi bygger f.eks. et bookingsystem, en integrationsplatform, mobil integration og meget andet.

Du vil komme til, at arbejde med de nyeste Microsoft værktøjer indenfor webudvikling og cloud. Du vil løbende indgå i et af deres kundeteams, eller løse kundeopgaver selvstændigt afhængig af dine kvalifikationer.

De elsker kode og sætter en ære i at være på forkant med teknologien. Der er plads til sidemandsoplæring eller studier målrettet de respektive opgaver.

Dine kvalifikationer
  • Du er engageret og passioneret omkring teknologi og elsker at tillægge dig ny viden.
  • Du har formentlig mindst 5 års erhvervserfaring, hvor du har brugt tiden på at udvikle. Dette har givet dig god erfaring med C#, ASP.NET 4.0 og måske endda MVC.
  • Har du endda sat dig ind i Windows Azure eller lignende cloud platforme er det kun en fordel.
  • De forventer at du er grundig, ambitiøs og ikke bange for direkte kundekontakt. Samtidig skal du kunne tale og skrive flydende dansk og være på højt niveau i engelsk.

 

Stillingen er fuld tid og kan besættes straks. Lønnen er efter kvalifikationer og erfaring. De har både pensionsordning, sundhedssikring og andre spændende tillæg til din lønpakke.

De hjælper deres kunder med Cloud opgaver, hvor de primært løfter deres kunders projekter over på Microsoft Azure. De hjælper også Microsoft med både foredrag og workshops på Microsoft Azure og betragtes som eksperter på området. Deres ambition er, at vækste virksomheden betydeligt de kommende år og tilføre flere forenelige forretningsområder til deres portfølje.

Hvis du synes, det lyder sjovt at arbejde med passionerede kolleger og kan lide tanken om at arbejde sammen med kolleger, som tager softwareudvikling alvorligt og som elsker at lære noget nyt inden for udviklingsprincipper, softwarearkitektur og programmeringssprog, så er det dig jeg søger.

Du skal være meget velkommen til at sende mig en mail. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil.
Alle henvendelser bliver  behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

MS Dynamics CRM, MS SharePoint & .NET rekrutteringsspecialist Danmark
☏+34 911 238 364
✉ j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier.

 

 

Apply For Job - Reference # 8620.001.5981

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB