Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM Forretningskonsulent

Job Type Microsoft Dynamics CRM Forretningskonsulent Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 1100.009.5861

Hvad siger du til at booste dine kompetencer med udfordrende opgaver i Microsoft Dynamics CRM?

Min Microsoft Guldpartner kunde søger lige nu en forretningskonsulent med flair for det tekniske, til at styrke deres nuværende team. De tilbyder en spændende stilling i en uformel virksomhed med et stærkt engagement og en stærk pionerånd. Hos dem får du ansvar fra første dag og muligheden for at arbejde bredt med flere forskellige områder. De er opmærksomme på, at deres medarbejderes trivsel er af afgørende betydning for virksomhedens succes og prioriterer derfor at alle trives, udvikles og samtidig har en interessant og humørfyldt hverdag.

De tilbyder

 • En stilling som er præget af mange forskellige opgaver og hvor Microsoft CRM er omdrejningspunktet. Kundeworkshops, projektledelse, tilpasning og konfigurering af Microsoft CRM, kundesupport og -uddannelse, pre-sale m.m.
 • De mener, at det er vigtigt, at der er harmoni mellem familieliv og arbejdsliv og tilbyder derfor et fleksibelt arbejdsmiljø, baseret på tillid og gensidighed. De foretrækker at alle kommer ind på kontoret, fordi det er med til at styrke fællesskabet og kulturen, men har du brug for en periode med skæve arbejdstider eller hjemmearbejde, er der mulighed for det.
 • En hverdag i et uformelt team af professionelle og glade mennesker, der brænder for deres arbejde og brænder for at lave nogle solide løsninger, der gør kunderne glade.
 • De afholder årlige medarbejder- og organisationsudviklingssamtaler, hvor de sammen tilrettelægger dit fokus for arbejdsopgaver og kompetenceudvikling for det nye år. Derudover er de altid åbne for en snak, hvis du har behov for det.
 • Stillingen er en fuldtidsstilling med en lønpakke, der afspejler din erfaring og kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt andre personalegoder. Derudover har de en teambonus model, som er afspejlet i den fælles indsats.


Personprofil

De stiller vi ikke nødvendigvis krav til din erfaring med CRM eller din erfaring fra tidligere jobs – men det er en fordel hvis du har stiftet bekendtskab med CRM og hvis du har et vist teknisk niveau indenfor IT. De forventer at du har lyst til at investere tid og kræfter i at udvikle dig til at blive en af de bedste indenfor dit arbejdsområde.

De ser gerne at:

 • Du har en videregående uddannelse og en god forretningsforståelse.
 • Du ved hvordan en virksomhed fungerer og hvilke processer, redskaber og informationer, der styrker ledelsesbeslutningerne i en virksomhed.
 • Du er generelt stærk på IT, har en god teknisk forståelse og har forståelse for hvorledes IT understøtter en virksomhed. Du er god og hurtig til at tillære dig ny teknologi og synes det er spændende.
 • Du arbejder godt i frie rammer og formår at tage initiativ og selv løse de opgaver og problemer du møder i hverdagen.
 • Du arbejder struktureret og finder det som en naturlig del af hverdagen at have styr på arbejdsopgaver, tidsplaner mv.
 • Du er motiveret af ansvar og trives godt i en organisation, hvor der er mulighed for at udvikle sig og hvor det forventes at medarbejderne selv tager ansvar for områder, hvor de ser en mulighed for optimering og forbedring.
 • Du er udpræget løsningsorienteret og har et oprigtigt ønske om, at hjælpe deres kunder.
 • Du er udadvendt og befinder dig godt i rollen som formidler, både under personlige møder, under workshops og i forbindelse med direkte undervisning.
 • Du har gode retskrivnings- og formuleringsevner på dansk og engelsk.

Jobindhold / arbejdsopgaver

Efter en grundig oplæring og træning er du ansvarlig for at hjælpe vores potentielle og eksisterende kunder med at vælge den helt rigtige CRM-løsning, som matcher deres nuværende og kommende forretningsmæssige behov.

Du deltager løbende i møder med eksisterende og med potentielle kunder og du planlægger og gennemfører selvstændigt workshops hos kunderne. I dialogerne med kunderne identificerer og analyserer du deres eksisterende arbejdsgange og forretningsprocesser, med henblik på at finde den mest optimale løsning på hvordan Microsoft CRM understøtter deres forretning. I forbindelse med implementering af kundernes løsninger, gennemfører du brugeruddannelse, sådan at kunderne hurtigst muligt får bedst mulig udnyttelse af deres nye løsning.

Lyder det som noget for dig så skal du være mere end velkommen til at sende mig en mail. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil.
Alle henvendelser bliver  behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

MS Dynamics CRM, MS SharePoint & .NET rekrutteringsspecialist Danmark
☏+34 911 238 364
✉ j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier.

Apply For Job - Reference # 1100.009.5861

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB