Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM forretningskonsulent søges til innovativ virksomhed

Job Type Microsoft CRM forretningskonsulent Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location København
Reference Number 620.008.5782

Min kunde ønsker at udvide deres topprofessionelle CRM rådgivningsteam med markedets absolut stærkeste Microsoft CRM profiler, der kan spille bold med deres dygtige konsulenter og kunder.

Så hvis du har lyst til at være med til at sætte dit personlige præg på deres CRM forretning og er god til at analysere komplekse forretningsmæssige problemstillinger og processer er dette nok lige dig!

Hos denne virksomhed vil du komme med på en spændende udviklingsrejse med løbende fokus på både personlig og faglig kompetenceudvikling. Hos dem vil du opleve stor grad af medbestemmelse, et stærkt fagligt fællesskab samt en hverdag, hvor job og privatliv går op i en højere enhed.

Jobbet
Som CRM forretningskonsulent skal du være bindeleddet mellem forretningen og teknologien, og aktivt rådgive kunden om udnyttelsen af mulighederne. Du vil arbejde sammen med dygtige Microsoft konsulenter, også på tværs af forretningsområder. Sammen vil I bidrage til at skabe værdifulde IT kundeløsninger for både private og offentlige kunder.
Du vil få ansvaret for at facilitere workshops, udarbejde løsningsforslag og konfigurere og tilpasse kundernes løsninger. Du kommer til at deltage aktivt i udviklingen af deres CRM løsningskoncepter, metoder og Best Practices. Du skal også deltage aktivt i presales fasen, herunder bidrage til udarbejdelse af tilbud.

Din baggrund

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. cand.merc., cand.merc.dat. cand.it eller lignende
 • Du har en god forretningsforståelse såvel som flair for det tekniske
 • Du er ikke systemudvikler, men du kender teknologiens muligheder og begrænsninger til bunds, og du er ikke bange for selv at opsætte og konfigurere en løsning, som du kan forsvare overfor vores tekniske konsulenter
 • Du har erfaring som konsulent med fokus på behovsafdækning, procesanalyse, løsningsdesign, implementering og udrulning
 • Du har mindst 2 -3 års erfaring med Microsoft Dynamics CRM og er stærk på applikationssiden
 • Kendskab til SharePoint og ERP systemer er en stor fordel

Om dig som person

 • Du er selvstændig og initiativrig
 • Du har fokus på at levere kvalitet og at opfylde kundens forventninger inden for tid og budget
 • Du er god til at dele erfaringer og viden med dine kollegaer, og du er åben overfor ny viden
 • Du stiller høje krav til dig selv og kvaliteten i dit arbejde, og er vant til at andre gør det samme
 • Du har faglig stolthed og er åben over for nye udfordringer
 • Du har gode kommunikationsevner, både i skrift og tale på dansk og engelsk

Hvad kan de tilbyde dig?
Hos denne virksomhed får du en hverdag, hvor du er tæt på beslutningsprocesserne i en mellemstor, flad organisation i vækst. De lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet i alle sammenhænge. De går op i at skabe en arbejdsplads, der udvikler deres medarbejdere og de går langt for at skabe de optimale rammer for et velfungerende og sundt arbejdsmiljø.

Ved interesse er du altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information og vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint/.NET rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier.

Apply For Job - Reference # 620.008.5782

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB