Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint udvikler søges

Job Type Microsoft SharePoint Udvikler Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location Århus eller Herning
Reference Number 4079.013.5764

Bliv en del af en dynamisk virksomhed, med fokus på deres medarbejdere og hvor “iværksætter”- kulturen i stor grad er med til at præge hverdagen. Her er der ikke er langt fra idé til handling!

I teamet har de specialiseret sig  i at udvikle IT løsninger, som understøtter og effektiviserer deres kunders arbejdsprocesser – primært ved hjælp af Microsoft SharePoint.

Har du erfaring med udvikling og opsætning af SharePoint løsninger, vil de meget gerne høre fra dig. Det kan også være du mangler konkret erfaring med SharePoint, men besidder en række af de øvrige tekniske kompetencer samt har det rigtige ”drive” til at tilegne dig ny viden.

De forventer, at du er en struktureret “udvikler”, som er rutineret i SharePoint med fokus på forretningsforståelse og ambitionerne om altid at finde den optimale løsning.

Du har ud over SharePoint arbejdet med følgende:

 • .NET (C#)
 • Javascript, JQuery, JSON
 • HTML5, CSS3
 • REST
 • IIS
 • MSSQL
 • SharePoint Online eller Office 365 er ikke et krav, men et stort plus

Din personlige profil

De forventer, at du kan nikke genkendende til nedenstående karaktertræk:

 • Du er løsningsorienteret og kendetegnes ved at være en ”afslutter”
 • Du har en god forståelse for din rolle som rådgiver overfor kunden samt dét at du er medspiller på vedligeholdelse af kunden
 • Du er serviceminded og kan lide at arbejde i teamwork
 • Du besidder evnen til at kommunikere på alle niveauer og evner at sige ”No Problem” til enhver IT-udviklingsmæssig udfordring
 • Du er god til at disponere din tid og det falder dig naturligt at tidsregistrere
 • Du motiveres af at planlægge din egen hverdag og trives med en omskiftelig hverdag

Bliv en del af en større ”familie”

De tilbyder et spændende og alsidigt job i en organisation i vækst og med høje ambitioner. De er en del af en større koncern sammen med og er en IT-virksomhed lidt ud over det sædvanlige, hvilket du vil mærke fra du træder ind af døren. Deres kultur og No Problem-tilgang skinner igennem hos alle medarbejdere og giver et helt unikt sammenhold.

For dem er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit arbejde, og du vil derfor også have stor indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med.
Du får gode muligheder for kontinuerligt at uddanne dig inden for de IT-områder, du synes er spændende. Har du derfor lyst til at prøve kræfter med et nyt område, tilgodeser vi dine ønsker, da vi tror på, at motiverede medarbejdere skaber bedre løsninger.

Ved interesse er du altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information og vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint/.NET rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier.

Apply For Job - Reference # 4079.013.5764

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB