Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Senior SharePoint/App udviklingskonsulent og Senior Arkitekt

Job Type Senior SharePoint/App udviklingskonsulent og Senior Arkitekt Apply For This Job »
Salary Konkurrencedygtig løn
Location Sjælland/København
Reference Number 2700.005.5749

 

Vil du have spændende udfordringer, indflydelse, frihed og selvstændighed i dit job ?

Hos denne virksomhed tror de på tillid frem for kontrol, derfor er de fleksible og har respekt for familie og fritid. Til gengæld forventer de, at du udviser initiativ og tager ansvar. Du får mulighed for at påvirke din egen kompetenceudvikling, samt din afdelings fremtidige udvikling. Trives du i et konsulentmiljø med kunden i fokus og med overskud til at have et smittende godt humør, vil vi meget gerne høre fra dig.

Ansvarsområder

De søger en person, som kan indgå i et team af dygtige kollegaer og levere SharePoint og Office 365 projekter til deres kunder. Det specifikke ansvarsområde vil være fokus på rådgivning, konfigurering og udvikling, både i forhold til projektleverancer, men i lige så høj grad i forhold til vedligeholdelse og support af løsninger baseret på SharePoint og Office 365.

De søger en person, som arbejder selvstændigt og trives i et miljø med dygtige kollegaer. Desuden er det et krav, at du kan lide direkte kundekontakt, og forstår at omsætte kunders krav til forretningsmæssig værdi med brug af SharePoint og Office 365.

Dig selv og kvalifikationer:

Din absolut vigtigste kvalifikation er, at du brænder for det, du laver, og med dit engagement i både opgaver, kollegaer og kunder skaber værdi for deres kunders forretning. Du vil have stor mulighed for at indgå i forskellige projekter og selv være med til at skabe dit eget job gennem dine kompetencer og personlige profil.

De forventer, at du har +3 års erfaring som konsulent og/eller udvikler og/eller arkitekt og allerede har kendskab til Microsoft SharePoint og Office 365, og herudover er nysgerrig på nye tekniske udfordringer og udviklingsmuligheder. Desuden er du analytisk i din tilgang til problemløsning og vant til at angribe komplekse problemstillinger på en struktureret måde.

De ser gerne, at du har erfaring inden for et eller flere af nedenstående områder – både på SharePoint on-prem og Office 365:

  • Collaboration- og portalløsninger
  • SharePoint Workflows og gerne Nintex Workflow
  • Forretningsapplikationer
  • Business Intelligence
  • App udvikling

Du er vant til at færdes i projekter hos de største danske virksomheder og offentlige institutioner, samt i et globalt og internationalt miljø. De forventer, at du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Som person er du positiv og struktureret med drive, entusiasme og gode samarbejdsevner.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt netværk, hvor vidensdeling og sparring vægtes højt. Du får stort ansvar, indflydelse og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud.
Derudover vil du opleve en virksomhed, hvor medarbejdernes trivsel er i konstant fokus. De betragter deres medarbejdere som den vigtigste ressource, hvorfor de også er yderst bevidste om at skabe de bedste rammer for deres medarbejdere.

De sætter pris på værdier som ansvarlighed, fleksibilitet, kvalitet og tilfredshed blandt deres medarbejdere. De understøtter et arbejdsmiljø, hvor man arbejder effektivt 37 timer om ugen og har tid til både familie, fritidsaktiviteter og venner. De har en aktiv personaleforening, som arrangerer en årlig skitur, sommertur til Finland, et cykelhold, et fodboldhold, vinsmagninger, pokerturnering og meget mere.
De tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde – samtidig med, at der skal være en sund balance mellem den professionelle og private sfære, hvilket afspejles i en meget høj medarbejdertilfredshed og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med vægt på at skabe værdi for kunderne.

Hertil får du selvfølgelig en løn, der matcher dine kvalifikationer og erfaring, samt en god pensionsordning med sundhedsforsiking.

Lyder det som noget du kunne tænke dig at høre mere til, så er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående tlf eller email.

Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint/.NET rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier.

 

Apply For Job - Reference # 2700.005.5749

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB