Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Service Delivery Manager med fokus på SharePointløsninger søges!

Job Type Service Delivery Manager med focus på Microsoft SharePoint Apply For This Job »
Salary Efter aftale
Location Sjælland/København
Reference Number 3653.009.5709

Er du frisk på en udfordring og til at tage næste skridt op ad karrierestigen?

Gå ikke glip af en rigtig god mulighed for at blive Service Delivery Manager med fokus på SharePointløsninger for denne helt unikke virksomhed.

Kort om stillingen og virksomheden

Da min kunde vækster har de har brug for en erfaren projektleder, som sammen med teamet kan skabe bæredygtig vækst hos eksisterende og nye kunder. I den nyoprettede stilling bliver du en del af virksomhedens daglige ledelse og ansvarlig for at opfylde vores kundekontrakter samt sikre optimal service.

Du kommer til at arbejde i en lille virksomhed med store danske og internationale kunder. Du vil i kommende år være med til at ansætte nye medarbejdere og skabe en fast base på omkring tyve mennesker.

I jobbet bliver du ansvarlig for en bred portefølje af spændende kunder og projekter og vil være den der holder overblikket over kundens behov i tæt samarbejde med virkosmhedens arkitekter. Da du vil være involveret i flere projekter samtidigt, er det vigtigt, at du er god til at bevare overblikket. Ligeledes er du god til at strukturere og eksekvere på egne opgaver.

Du vil have stor kontaktflade med virksomhedens kunder, derfor er det vigtigt at du som person er tillidsvækkende og god til at opbygge relationer. Du får ansvaret for at drive projekterne fremad og skabe overblik på det team som du er en del af. Du er god til at kommunikere så alle er 100% klar over hvad status er lige nu, og hvad der forventes af hvem. I alt dit arbejde har du stor fokus på værdiskabelse.

Som person er du social anlagt, udadvendt og en person som naturligt er med til at understøtte og vedligeholde deres hold ånd. Du har en stor forståelse for at der skal være en balance mellem arbejde og privatliv og har sunde fritidsinteresser.

Om dig

De forestiller sig, at du er Cand.merc.dat, civilingeniør eller har en lignende uddannelse.

De lægger vægt på, at du har:

–     Erfaring med at drive IT-applikationsudviklings projekter, samt projekter baseret på teknologien SharePoint og/eller .NET.

–     Erfaring med projektledelse på agile projekter med høj kundeinvolvering med mange interessenter. Gerne med brug af Prince2 og Scrum

–     Forståelse for større organisationer og “det politiske spil”

–     Erfaring med service management og ITIL

–     Du kan kommunikere fagsprog inden for IT leverancer på dansk og engelsk

–     Interesseret i samarbejdsløsninger og Microsoft teknologi

De forventer, at du er meget kunde- og serviceorienteret og drevet af høj kundetilfredshed og værdiskabelse hos dine kunder. Som person forventer de, at du udlever virksomhedens værdier: Ambitiøs, fleksibel, holistisk og troværdig. Du er struktureret i din arbejdsmetode og har et stort overblik over dine kunder og projekter. Du er vedholdende og evner, at få tingene til at ske og holder fast indtil opgaven er løst. Dine kunder vil stille forskellige krav og arbejdsdagen byder på stor variation og for at trives i denne rolle, vil det derfor være afgørende, at du er forandringsvillig og omstillingsparat.

Din baggrund

Du sidder formentlig i dag i en stilling som projektleder eller service delivery manager, men har ønsker om større ansvar og mere frihed til at tilsikre høj kundetilfredshed og værdiskabelse.

Fremtidig karriere
De går meget op i de enkelte individer og vil strække sig langt for at tilsikre at de har en god arbejdsplads i mange år. Ejerkredsen har stiftet virksomheden med det formål at stifte en rigtig god arbejdsplads for de ansatte, drevet af værdierne ambitiøs, fleksibel, holistisk, troværdig. Det er her underforstået, at være en fantastisk arbejdsplads kræver man skaber værdi for kunder, da deres kunder er deres eneste grund til at de eksisterer. Samt at der bliver skabt solide økonomiske resultater for at sikre bæredygtig vækst og langsigtet overlevelse.

Da de er en virksomhed i vækst er der gode muligheder for at få forskellige ansvarsområder samt mulighed for at præge i hvilken retning virksomheden skal bevæge sig.

Lyder det som noget du kunne tænke dig at høre mere til, så er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående tlf eller email.

Vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint/.NET rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier.

Apply For Job - Reference # 3653.009.5709

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB