Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM Teknisk Konsulent søges

Job Type Microsoft Dynamics CRM Teknisk Konsulent Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 1100.008.5644

Hvad siger du til at booste din karrierer med udfordrende opgaver i Microsoft Dynamics CRM?

Min kunde er en af de stærkeste partnere i Danmark på Microsoft Dynamics CRM Online, og søger derfor en ny dygtig Microsoft Dynamics CRM Konsulent, som kan styrke deres team yderligere.

De tilbyder en spændende stilling i en uformel virksomhed med et stærkt engagement og en stærk pionerånd. Hos dem får du ansvar fra første dag og muligheden for at arbejde bredt med flere forskellige områder. De er opmærksomme på at deres medarbejderes trivsel er af afgørende betydning for virksomhedens succes og prioriterer at alle trives, udvikles og samtidig har en interessant og humørfyldt hverdag.

Der Tilbydes:

 • En stilling som er præget af mange forskellige opgaver og hvor Microsoft Dynamics CRM er omdrejningspunktet. Programmering af kundeløsninger, projektarbejde, deltagelse i kundeworkshops, installation og konfigurering af Microsoft CRM, samt systemintegration og teknisk support er nogle eksempler.
 • Virksomheden lægger stor vægt på, at der er harmoni mellem familieliv og arbejdsliv og tilbyder derfor et fleksibelt arbejdsmiljø, baseret på tillid og gensidighed. Vi foretrækker at alle kommer ind på kontoret, fordi det er med til at styrke fællesskabet og kulturen, men har du brug for en periode med skæve arbejdstider eller hjemmearbejde, er der mulighed for det.
 • En hverdag i et uformelt team af professionelle og glade mennesker, der brænder for deres arbejde og brænder for at lave nogle fede løsninger, der gør kunderne glade.
 • Der afholders årlige MOOUS (Medarbejder- og organisationsudviklingssamtaler), hvor vi sammen tilrettelægger dit fokus for arbejdsopgaver og kompetenceudvikling for det nye år. Derudover er vi altid åbne for en snak, hvis du har behov for det.
 • En lønpakke med bonusordning, der afspejler dine kompetencer og indsats. Derudover har vi en teambonus model, som er afspejlet i vores fælles indsats.

Din Profil:

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som IT ingeniør, Datamatiker, Datalog eller lignende eller har erfaring med systemprogrammering og projektarbejde.
 • Du har god erfaring med at kode plugins og javascripts til Microsoft CRM og også gerne erfaring med kodning af webservices og eksterne sider i html eller asp.net
 • Du er god og hurtig til at tillære dig ny teknologi og synes det er spændende.
 • Du arbejder godt i frie rammer og formår at tage initiativ og selv løse de opgaver og problemer du møder i hverdagen.
 • Du er motiveret af ansvar og trives godt i en organisation, hvor der er mulighed for at udvikle sig og hvor det forventes at medarbejderne selv tager ansvar for områder, hvor de ser en mulighed for optimering og forbedring
 • Du er udpræget løsningsorienteret
 • Du skal derudover kunne kommunikere med vores samarbejdspartnere på engelsk i skrift og tale.

Som konsulent i denne virksomhed sidder du ude hos kunden og laver integrationer imod andre løsninger og opsætning i Microsoft Dynamics CRM. Opgaverne er varierende og dækker fra analyse af løsninger sammen med kunden til design, udvikling, implementering og test.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint/.NET rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner der konstant arbejder i de nyeste teknologier. Her finder vi helt sikker også noget for dig!

Apply For Job - Reference # 1100.008.5644

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB