Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Dygtige Microsoft .NET udviklere

Job Type Microsoft .NET udvikler Apply For This Job »
Salary Efter kvalifikationer
Location København/Sjælland
Reference Number 4079.007.5638

En af Danmarks mest innovative virksomheder er i vækst og har store ambitioner. Derfor søger de flere dygtige kollegaer til deres udviklingsafdeling, som kan være med til at udvikle branchens bedste løsninger samt videreudvikle virksomhedens øvrige produktpalette.

Som udvikler kommer du bl.a. til at arbejde med Microsoft .NET. Eksisterende løsninger bygger på WCF services og Microsoft SQL. Front-ends er ofte baseret på WPF, Win Forms, ASP.NET og MVC. Den overordnede rolle som .NET udvikler omfatter alle aspekter fra specificering af opgaven til den endelige løsning overleveres til drift. Du skal dermed kunne mestre alle faser af udviklingsprocessen.

Deres produktområder prioriteres højt, hvorfor noget af din tid bruges på udbygning og vedligehold af eksisterende .NET løsninger.

Du vil indgå i et team af dygtige udviklere og løsningsarkitekter, hvor du bliver involveret og får det tekniske ansvar for de løsninger du arbejder med.

Dine kvalifikationer og kompetencer

 • Du har flere års erfaring som .NET udvikler, og det er naturligt for dig at arbejde i TFS og i teams der arbejder agilt.
 • Du har beskæftiget dig med en række forskellige udviklingsværktøjer og teknologier. Du  kommer hovedsaglig til at arbejde med: WCF, WPF og C#. Det forventes du er med på de seneste versioner. Det er en klar fordel at du er certificeret.
 • Du har en solid erfaring med Microsoft SQL.
 • Du har en bred forståelse for udvikling og erfaring med kunderelaterede projekter.
 • Du har en høj sikkerhedsforståelse og indtænker selvfølgelig sikkerhed i dine løsninger.
 • Du har erfaring med unit- og integrationstest.
 • Du vægter kvaliteten højt i alle dele af dit arbejde.
 • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan arbejde på alle niveauer – internt som eksternt.

Din personlige profil

Du har en udadvendt personlighed med et godt drive, og ser det at møde kunden som en fordel for din forretningsforståelse. Den dybe forretningsforståelse sikrer at du efterfølgende er i stand til at levere ultimative kundeløsninger.

Du er en passioneret udvikler og du deler gerne din viden med kolleger. Du får energi af fællesskabet og er klar til at gå en ekstra mil for at skabe vigtige resultater, som sikrer glade kunder. Du evner at holde dig ajour med teknologier og platforme.

Det forventes, at du:

 • Som person er åben og udadvendt.
 • Tager ansvar og bliver motiveret af at skabe resultater.
 • Har både lyst og evne til at tage langvarigt ansvar for løsningerne.
 • Kan lide at blive udfordret og er faglig nysgerrig.
 • Er god til at kommunikere og udveksle ideer og muligheder med kolleger og kunder.
 • Har en åben og imødekommende tilgang til opgaver og kunder.
 • Besidder et godt humør og har et vindende væsen og dermed kan skabe gode og solide relationer med dine omgivelser.
 • Kan formulere dig såvel mundtligt som skriftligt.
 • Har stor ansvarsfølelse for dine opgaver og omgivelser.
 • Ved at der skal investeres, for at kunne levere branchens mest innovative løsninger.

De tilbyder et spændende og alsidigt job i en organisation i vækst og med høje ambitioner. Der er tale om en IT-virksomhed lidt ud over det sædvanlige, hvilket du vil mærke fra du træder ind af døren. Deres kultur og No Problem-tilgang skinner igennem hos alle medarbejdere og giver et helt unikt sammenhold.

For dem er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit arbejde, og du vil derfor også have stor indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med.
Du har gode muligheder for kontinuerligt at uddanne dig inden for de IT-områder, du synes er spændende. Har du derfor lyst til at prøve kræfter med et nyt område, tilgodeser de dine ønsker, da de tror på, at motiverede medarbejdere skaber bedre løsninger.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og vedhæft gerne dit CV, til at understøtte din kompentenceprofil. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint/.NET rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner der konstant arbejder i de nyeste teknologier. Her finder vi helt sikker også noget for dig!

Apply For Job - Reference # 4079.007.5638

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB