Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Erfaren Microsoft .NET udvikler

Job Type Microsoft .NET udvikler Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 618.001.5552

Er du en dygtig, passioneret og kreativ webudvikler med appetit på den nyeste teknologi, der vil være med til at gøre en positiv forskel for Danmarks fremtid, så har du muligheden for at blive en del af Danmarks førende leverandør af læremidler til den danske folkeskole.

Den danske folkeskole står på tærsklen af en revolution ift. digitale muligheder, og for at indfri dette potentiale søger jeg på vegne af min kunde en personlighed, der evner at udvikle intuitive digitale løsninger, der tager afsæt i brugerens oplevelse, formidling og æstetik. Du vil indgå i et tværfagligt team med et højt fagligt niveau, der alle tænker i anvendelighed for brugerne og i nye løsninger der bryder med vanetænkningen der, hvor det er muligt og væsentligt.

Dine arbejdsområder

De forventer, at du har relevant erhvervserfaring og kan demonstrere et højt niveau inden for backend udvikling og -teknologier

    Du skal derfor have:

  • Minimum 3 års programmeringserfaring med hovedvægt på udvikling af webapplikationer på Microsoft .NET-platformen.
  • God kendskab til C#, SQL Server og andre gængse Microsoft-teknologier

Du vil indgå som et aktiv i et team på 7-8 personer, hvor fagligheder fra forretningsudvikling, UX, design til front- og backend udvikling m.v. supplerer hinanden, og hvor alles kompetencer er i spil. Det er vigtigt at kunne lære af hinanden, og der forventers, at du – ligesom resten af teamet – kan tage ansvar for hele det færdige produkt.

Din baggrund

Du har min. 3 års udviklererfaring, og gerne en uddannelse inden for it – de kompetencer der skal til for at understøtte rejsen fra en idé til et koncept og videre til at blive de bedste digitale læremidler på markedet.

Som person er du kreativ løsningsorienteret teamspiller med et stort drive

Du har:

  • Faglig stolthed – kvalitetsbevidst med sans for detaljen
  • Struktureret, analytisk og logisk tilgang til at gennemskue komplekse problemstillinger
  • Evne for og lyst til teamsamspil og mobilisere viden og ressourcer på tværs kombineret med en solid selvstændighed ift. at kunne lede egne opgaver
  • Humor og lysten til at ’vende tingene på hovedet’

Virksomheden tror på involvering af brugerne og forståelse for hvordan den digitale løsning bruges i situationen. De arbejder derfor bevidst med design thinking og med produkter som de tror på brugerne vil elske at arbejde med, fordi det skaber værdi for dem. De udvikler agilt, og er ikke bange for at justere kurs, hvis de bliver klogere i processen.
Din arbejdsplads vil blive hjertet af København, befolket med sympatiske kollegaer, en sund omgangstone og kultur, hvor der både er plads til fordybelse og sjov, samt en løn- og pensionspakke som svarer til dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, frokostordning m.v.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og evt vedhæfte dit CV. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

MS Dynamics CRM & SharePoint Rekrutteringsspecialist i Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner der konstant arbejder i de nyeste teknologier; nogle af dem, før de endda er frigivet. Her finder vi helt sikker også noget for dig!

 

Apply For Job - Reference # 618.001.5552

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB