Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Senior .Net/C# udvikler søges!

Job Type .Net/C# udvikler Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 8689.001.5549

Vil du være en del af et team, som har bygget Danmarks bedste applikationer til rådgivning indenfor formue, kredit og pension, og med afsæt i en solid, dansk kundebase af banker og pensionsselskaber?

Jeg søger skarpe senior udviklere med fokus på pension, der kan designe og udvikle standardsystemet og kundeløsninger på platformen, både til det danske og de udenlandske markeder.
Deres løsninger er moderne webapplikationer. De bygger forretningslogikken i C# med ASP.NET Web APIs og JavaScript i browseren. Der er dybe systemintegrationer til de komplekse IT-landskaber hos pensionsskaberne. De arbejdet målrettet med domænemodellering og høj håndværksmæssig kvalitet, med stort fokus på SOLID, Clean Code og automatiseret test.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor medarbejderne involdveres bredt i hele udviklingsprocessen.
De forventer, at du udfordrer dem, og de vil gøre deres til at udfordre dig. Du kommer til at arbejde sammen med andre specialister og nørder på tværs af faglighed i en hverdag præget af agile projekter og stor fleksibilitet.

De tilbyder, at du kommer til at:

 • Være en del af udviklingsteamet og med dit høje faglige niveau, vil du være med til at sætte standarden for løsningen.
 • Være med i hele udviklingsforløbet fra planlægning til idriftsættelse.
 • Analysere forskellige typer af opgaver på egen hånd og dermed kunne argumentere for, at den valgte løsning er den rigtige.
 • Indgå i et tæt samarbejde med kunder og andre interessenter for at sikre, at en løsning lever op til kundens krav og behov.
 • Tage del i forskellige størrelser af agile udviklingsteams, hvor du vil være i tæt dialog med kunder, partnere og deres egne folk.
 • Designe og udvikle de grundlæggende fundamenter for deres løsninger og produkter.

Du er skarp
De leder efter folk, der er rigtig dygtige til deres fag, så det betyder ikke så meget, om du har taget den klassiske karrierevej, eller om du er den “skæve” éner, så længe du besidder de helt rigtige kompetencer. Det vigtigste er, at du i dén grad motiveres af det, du laver, og at du har lyst til at blive en del af teamet.

Du er formentlig:

 • En stærk C#-udvikler med minimum 5 års erfaring fra større projekter med høj systemkompleksitet.
 • Erfaren omkring .NET Web APIer og single-page JavaScript applikationer, gerne React.
 • Full-stack udvikler og er særligt interesseret i enten front-end programmering eller tunge backend-systemer.
 • Godt datalogiske funderet – formodentlig er du uddannet datalog, informatikingeniør, cand.it eller tilsvarende.
 • Tændt på arbejdet med datalogiske algoritmer.
 • Passioneret omkring høj softwarekvalitet og automatisk test, da vores systemer håndterer mange menneskers pensionsopsparinger.
 • Passioneret omkring pensions- eller finansbranchen eller har viden om finansielle rådgivningsværktøjer. Vi ser dette som en fordel, men ikke et ultimativt krav.

Din person
I dag er du vellidt i dit team – ikke kun for dine store softwareudviklingskompetencer, men også for din humor, forståelse for hvornår noget haster, samt en god kodekultur.

De forestiller sig, at du er:

 • Læringsbegejstret og altid på jagt efter ny viden.
 • Passioneret omkring dit felt og ønsker at udvikle dig selv og dem omkring dig.
 • Ansvarlig og kvalitetsbevidst omkring dit arbejde.
 • En udpræget holdspiller samtidig med at du har et stort drive.
 • Du skal have lyst til vækst og forandring og de mange muligheder det medfører.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og evt vedhæfte dit CV. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden. Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

MS Dynamics CRM & SharePoint Rekrutteringsspecialist i Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner der konstant arbejder i de nyeste teknologier; nogle af dem, før de endda er frigivet. Her finder vi helt sikker også noget for dig!

Apply For Job - Reference # 8689.001.5549

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB