Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint Udvikler

Job Type Microsoft SharePoint Udvikler Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 5397.003.5453

På vegne af en Microsoft Goldpartner søger jeg en Microsoft SharePoint Udvikler til deres team af stærke og kompetente medarbejdere.

Stillingen

I teamet har de specialiseret sig i at udvikle IT løsninger, der understøtter og effektiviserer deres kunders arbejdsprocesser – primært ved hjælp af Microsoft SharePoint. Har du erfaring med udvikling og opsætning af SharePoint løsninger, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det kan også være du mangler konkret erfaring med SharePoint, men besidder en række af de øvrige tekniske kompetencer samt har det rigtige ”drive” til at tilegne dig ny viden, så kan de hjælpe dig igang med SharePoint rejsen.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Du er en struktureret “udvikler”, som er rutineret i SharePoint med fokus på forretningsforståelse og ambitionerne om altid at finde den optimale løsning.

Du har ud over SharePoint arbejdet med følgende:

 • .Net (C#)
 • Javacript, JQuery, JSON
 • HTML5, CSS3
 • REST
 • IIS
 • MSSQL

Din personlige profil

 • Du er løsningsorienteret og kendetegnes ved at være en ”afslutter”
 • Du har en god forståelse for din rolle som rådgiver overfor kunden samt dét at du er medspiller på vedligeholdelse af kunden
 • Du er serviceminded og holder af teamwork
 • Du besidder evnen til at kommunikere på alle niveauer
 • Du er god til at disponere din tid og det falder dig naturligt at tidsregistrere
 • Du motiveres af at planlægge din egen hverdag og trives med en hverdag i et højt tempo

Bliv en del af en større “familie”

De tilbyder et spændende og alsidigt job i en organisation i vækst og med høje ambitioner. Min kunde er en del af en større koncern og en IT-virksomhed lidt ud over det sædvanlige, hvilket du vil mærke fra du træder ind af døren. Hos dem er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit arbejde, og du vil derfor også have stor indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med. Her får du gode muligheder for kontinuerligt at uddanne dig inden for de IT-områder, du synes er spændende.
Har du derfor lyst til at prøve kræfter med et nyt område, tilgodeser vi dine ønsker, da vi tror på, at motiverede medarbejdere skaber bedre løsninger.

Lønforhold

Der tilbydes attraktive ansættelsesvilkår med bl.a. fast løn, pension, mobil, internet, gode kantineforhold og ikke mindst en meget aktiv personaleforening.

__

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og evt vedhæfte dit CV. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft partnere, der konstant arbejder i de nyeste teknologier; nogle af dem, før de endda er frigivet. Her finder vi helt sikker også noget for dig! Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

MS Dynamics CRM & SharePoint Rekrutteringsspecialist i Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Apply For Job - Reference # 5397.003.5453

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB