Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM Junior Konsulent

Job Type Microsoft Dynamics CRM junior Konsulent Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 5755.005.5423

Kunne du tænke dig at være med til opbygning af et helt nyt kompetencecenter i forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation? Så er du måske den min kunde leder efter, som skal være med blandt de første i landet til at levere denne nye løsning.

Jobbet

Du vil komme til at arbejde for verdens førende Microsoft Partner og gå først på teknikken i tæt samarbejde med Microsoft. Min kunde ønsker at være Danmarks bedste på denne nye cloud løsning. Du bliver en del af en spændende dynamisk virksomhed, som er verdens største inden for området. Du vil som junior konsulent få muligheden for en spændende karriere og være med til at skabe en ny professionel service sammen med dit team. Du vil være med til end-to-end implementering til spændende top 100-200 kunder.

Du vil være en del af et dedikeret team som har til formål at være front-runner med lanceringen og du får derfor muligheden for at være med til at sætte dit præg på produktet. Du refererer til en teamledere, hvis daglige rolle er PPM både i DK og i udlandet. Du vil i samarbejde med vedkommende være med til at pitche nye kunder.

I jobbet som Junior Microsoft CRM konsulent vil du også fungere som solution engineer, hvor du med din tekniske viden er med til at rådgive kunderne og være deres sparringspartner.

Jobbet vil indeholde projektrelaterede opgaver af driftsmæssig karakter. Du vil udelukkende arbejde med cloud-baserede løsninger. Du skal påregne lidt rejseaktivitet, maks. 30 dage om året.

Dine kompetencer

 • De ser gerne at du er uddannet datamatiker eller lignende.
 • Du har minimum 1 års erfaring fra en lignende stilling og har gerne været med til etablering af cloud-løsninger før.
 • Du har erfaring med Microsoft Dynamics miljøer, med fokus på CRM.
 • Du har en bred viden inden for Microsofts produkter.
 • Engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt er et krav.

Personlige egenskaber

Du er en ambitiøs person der ønsker en spændende karriere med muligheder. Du har pionerånd, er selvstændig, arbejder godt i teams og har en professionel tilgang til tingene. Du er initiativrig og tager ansvar for dine opgaver. Du trives rigtig godt i et dynamisk miljø, hvor hverdagen ofte er hektisk og ikke to dage er ens. Du er ikke bange for at sige til og fra og elsker at byde ind med input og gode ideer. Du er ambitiøs og consulting rollen falder dig naturligt. Du har et troværdigt ”konsulent-gen” og dit engagement og din entusiasme motiverer og smitter af på både kunder og kolleger. Du er teknisk velfunderet og meget servicemindet. Du arbejder struktureret og systematisk med dine ting og gør en ekstra indsats for at levere høj kvalitet. Du har en stor passion for Microsoft teknologier og ønsker en spændende karriere fremadrettet inden for denne verden. Har du også regnskabsforståelse og viden omkring Prince, Office og SharePoint, er det kun et plus.

Du tilbydes

At blive en del af en virksomhed i vækst og som i 2015 vandt titlen som Global Microsoft Partner of the Year. En spændende og udviklende stilling med stor mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk. Ambitiøse og engagerede kollegaer, der altid er villige til at sparre og give en hjælpende hånd. En virksomhed med en åben og uformel omgangstone. Attraktiv lønpakke med en god fast løn efter kvalifikationer samt bonus. Fokus på medarbejdertrivsel, herunder seks ugers ferie, fleksibel arbejdstid, god frokostordning.

 • Et motiverende arbejdsmiljø
 • Spændende karrieremuligheder
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • En virksomhed i vækst med et unikt produkt
 • Arbejde i et professionelt team, som også husker at have det sjovt sammen

___

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig. Du er også altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og evt vedhæfte dit CV. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner, der konstant arbejder i de nyeste teknologier; nogle af dem, før de endda er frigivet. Her finder vi helt sikker også noget for dig!
Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Apply For Job - Reference # 5755.005.5423

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB