Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM Konsulent med erfaring

Job Type Microsoft Dynamics CRM Konsulent Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 3223.001.4230

Bliv en del af et anerkendt konsulenthus,  som er experter i forretningskritiske IT-løsninger.

Min kunde oplever stor fremgang, og efter markant vækst og positiv udvikling i deres CRM afdeling de sidste par år, har de derfor brug for en CRM profil med et par års erfaring. Deres strategi er organisk vækst baseret på dygtige medarbejdere i balance.

Der er tale om en flad organisation, hvor du lige så let kan sidde ved siden af direktøren som studenten. De forventer, at du siger det højt, hvis du har en god idé. Til gengæld lover de, at der vil blive lyttet. Det er noget, de ser som både et fælles privilegie og ansvar, både det med ideen og det med at lytte. Har du mod på at påtage dig ansvaret og udfordringen?

Din profil

 • Du skal have lyst til en afvekslende hverdag og forskellige opgaver. Nogle gange vil du vide præcis, hvad du skal, men ofte vil der komme noget ind fra højre. En kollega eller kunde, der har brug for din hjælp nu.
 • Du har visioner, der rækker ud over den enkle løsning. Du skal hjælpe dit team med at opdage behov og pains, der kan løses med virksomhedens kompetencer.
 • Du har erfaring med at arbejde agilt gerne baseret på Scrum
 • Du har et højt niveau af tekniske forståelse (agil udvikling, objektorienteret programmering, design patterns, C#, JavaScript mm.).
 • Du har forretningsforståelse og forstår, at gode løsninger kombinerer teknologi og forretning, og du har øje for, at brugerne aldrig må glemmes i projektet.
 • Du kan sparre, på højt niveau, med dine kollegaer så du får den nødvendige respekt gennem dine tekniske færdigheder.

De tilbyder:

 • At du bliver en del af en virksomhed i vækst og fremgang og med stor mulighed for selvudvikling og at sætte dit eget fingeraftryk.
 • Ambitiøse og engagerede kollegaer, der altid er villige til at sparre og give en hjælpende hånd.
 • En virksomhed med en åben og uformel omgangstone.
 • Attraktiv lønpakke og fokus på medarbejdertrivsel.

________

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du at du kan bidrage til denne virksomheds fremtidige succes? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner der konstant arbejder i de nyeste teknologier; nogle af dem, før de endda er frigivet. Her finder vi helt sikker også noget for dig! Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen

Microsoft Dynamics CRM og SharePoint rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

 

 

 

 

Apply For Job - Reference # 3223.001.4230

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB