Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft SharePoint Udvikler

Job Type Udvikler Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 3653.006.5357

Brænder du for at levere forretningsmæssigt og teknisk elegante løsninger for kunderne? Så er det måske lige dig jeg leder efter.

Min kunde går meget op i det enkelte individ, og strækker sig langt for at tilsikre, at du har en god arbejdsplads i mange år frem. Virksomheden blev etableret med det formål at skabe en rigtig god arbejdsplads for alle ansatte, og sikre at alle får mulighed for at udvikle sig, og til-egne sig ny viden. Som ansat er der bl.a. frokostordning, 6 ugers ferie og helbredsforsikring.
Derfor har de et forholdsvis stort individuelt uddannelsesbudget, og de ønsker at tiltrække personer, som prioriterer at udvikle sig løbende, både personligt og fagligt. De etablerer blandt andet interne læsegrupper og Code-Camps, og sørger aktivt for at sikre at du får de certificeringer og kurser, som kan hjælpe dig med at udvikle dig fagligt. Desuden er de aktive på diverse konferencer, og tager gerne afsted i samlet flok for at se hvad der røre sig, og gerne for at bakke op om en kollega der afholder en session.

Om Stillingen
Det er er en virksomhed i vækst, og der er brug for en erfaren SharePoint udvikler, som sammen med deres nuværende team kan skabe organisk vækst igennem eksisterende og nye kunder.
Du kommer til at arbejde i en lille virksomhed, som har store danske og internationale kunder. I de kommende år vil vi ansætte nye medarbejdere og skabe en fast base på omkring ti mennesker. Grundet virksomhedens størrelse vil der være mulighed for at få indflydelse på virksomhedens fortsatte udvikling.
Det er en virksomhed som er meget fokuseret på værdiskabelse og kvalitet. Du som udvikler have en stemme der bliver hørt, og du vil derfor få stor indflydelse på, hvordan de fortsat tilsikrer at levere de bedste SharePoint løsninger i Danmark.
De har en forventning om, at du har en passion for software udvikling og interesserer dig for Design Patterns, strukturering og test af kode, samt interesserer dig for vidensdeling og fortsat udvikling indenfor udnyttelse af Design Patterns i forbindelse med SharePoint udvikling.
Du er optaget af at holde løsninger så simple som mulige, og dermed gøre det lettere for andre at forstå og vedligeholde løsningen efterfølgende.

Stillingen kræver, at du kan veksle mellem at arbejde meget selvstændigt på egne opgaver, der varierer mellem udvikling, idriftsættelse og support af mindre projekter, samt større projekter, som involverer dine kolleger (andre udviklere, arkitekter og forretningskonsulenter) og interessenter hos deres kunder. I den forbindelse forventes det, at du tager ansvar for den faglige kvalitet, og hjælper arkitekter og forretningskonsulenter med at virkeliggøre og implementere arkitektur og krav.

Du bliver som udvikler ikke gemt væk i kælderen, men deltager i dialogen, sammen med vores kunder, om hvordan løsningerne kan implementeres bedst muligt, så jobbet påkræver du gerne vil have kundedialog, og bliver motiveret af at skabe værdi for deres kunder.
Som person er du socialt orienteret, med til at skabe vores holdånd, og du har en stor forståelse for, at der skal være en god balance mellem arbejde og privatliv. Du har også sunde fritidsinteresser og meget gerne et familieliv, som du prioriterer, samtidigt med, at du brænder for dit arbejde.

Profil
De forestiller sig at du er uddannet ingeniør eller datalog, og som systemudvikler har du minimum 4 års erfaring med SharePoint udvikling, der gør dig i stand til at være selvkørende hos kunderne. Du sætter en ære i at afslutte projekterne, så kunderne er tilfredse.
Personlige kvalifikationer og styrker

 • Du er proaktiv, selvkørende og tager ansvar
 • Selvstændig
 • Er analytisk og hurtig til at sætte dig ind i nye teknologier og domæner
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt, og er samtidigt team-orienteret
 • Du har et konsulent mindset; er værdiskabende for vores kunder
 • Du er team-orienteret og fokuseret på at vidensdele
 • Ambitiøs og faglig stolt udvikler med en pragmatisk tilgang

Faglige kompetencer og erfaring

 • Du har flere års erfaring med webudvikling og C# .NET
 • Du har en rigtig god forståelse for SharePoint og hvad SharePoint kan out of the box
 • Erfaring med WCF og Web services
 • Du har forståelse for SharePoint infrastruktur og er velbevandret i Central Administration
 • Du har erfaring med Powershell scripting
 • Du har forståelse for relationelle databaser såsom MSSQL.
 • Du er god til at kommunikere med andre udviklere igennem Design Patterns og UML diagrammer.

Fremtidig karriere

Du er selv med til at skabe din fremtidige karriere, og vil få indflydelse på hvordan du fagligt ønsker at udvikle dig inden for SharePoint.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du at du kan bidrage til denne virksomheds fremtidige succes? Du er altid velkommen til at kontakte mig for ydereligere information og evt vedhæfte dit CV. Jeg vil med glæde give flere oplysninger omkring jobstillingen/virksomheden.
Hvis du synes dette job lyder interessant, men ikke præcist matcher dine forventninger/krav, så sidder jeg dagligt med forskellige ledige stillinger, fra både slutbrugere med mindre rejseaktivitet samt Microsoft Partner der konstant arbejder i de nyeste teknologier; nogle af dem, før de er endda frigivet. Her finder vi helt sikker også noget for dig! Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Joanna Eskildsen
Microsoft Dynamics CRM og SharePoint rekrutteringsspecialist Danmark
+34 911 238 364
j.eskildsen@karesources.com
www.karesources.com

Apply For Job - Reference # 3653.006.5357

To apply for this job, please fill in the details below: 1. (required)


 2. (valid email required)


 3. (required)

 4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB