Leader In Microsoft Dynamics Recruitment

Browse All Jobs View By Category

Microsoft Dynamics CRM Supporter

Job Type Microsoft Dynamics CRM Supporter til kundeservice Apply For This Job »
Salary Løn efter kvalifikationer
Location Sjælland
Reference Number 1100.006.5261

Hvad siger du til at blive en del af et professionelt team, i et uformelt miljø med højt til loftet?

På vegne af min kunde søger jeg en CRM supporter, der har erfaring med IT-relateret kundesupport til deres kundeserviceafdeling. Der tilbydes en spændende stilling i en uformel virksomhed med et stærkt engagement og en stærk pionerånd. Her får du ansvar fra første dag og muligheden for at arbejde bredt med flere forskellige områder. Vi er opmærksomme på, at vores medarbejderes trivsel er af afgørende betydning for virksomhedens succes og prioriterer derfor at alle trives, udvikles og samtidig har en interessant og humørfyldt hverdag.

Du vil indgå i vores kundeserviceteam som CRM supporter, hvor du har den daglige dialog med vores kunder. Vi tilbyder en hverdag med en høj grad af frihed under ansvar, i en travl og uformel organisation med en god omgangstone, stor samarbejdsvilje og et godt arbejdsmiljø. Et team, der brænder for deres arbejde og for at levere kvalitet og gode oplevelser, der gør kunderne glade.

Virksomheden mener, at det er vigtigt, at der er harmoni mellem familieliv og arbejdsliv og tilbyder derfor et fleksibelt arbejdsmiljø, baseret på tillid og gensidighed. De afholder årlige MOOUS (medarbejder- og organisationsudviklingssamtaler), hvor i sammen tilrettelægger dit fokus for arbejdsopgaver og kompetenceudvikling for det nye år. Derudover er de altid åbne for en snak, hvis du har behov for det.

Stillingen er, som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men de er fleksible. Der tilbydes en lønpakke, der afspejler din erfaring og kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt andre personalegoder.

Personprofil

Du har erfaring fra lignende stilling i lignende teknisk virksomhed.

Du har en naturlig interesse og flair for IT, du er hurtig til at tillære dig ny teknologi og synes det er spændende. Du har en udpræget god evne til at holde mange bolde i luften ad gangen, samtidig er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og er ansvarlig.

Du har en naturlig serviceminded indstilling med positiv tilgang til opgaverne. Du er en rolig og fattet person, med en solid og empatisk personlighed. Du besidder et godt humør og evnen til at samarbejde i et team.

Du arbejder godt i frie rammer og formår at tage initiativ og selv løse de opgaver og problemer, du møder i hverdagen. Du er motiveret af ansvar og trives godt i en organisation, hvor der er mulighed for at udvikle sig. Du er udpræget løsningsorienteret og har et oprigtigt ønske om at hjælpe vores kunder.

Du har gode retskrivnings- og formuleringsevner på dansk og engelsk.

Jobindhold/arbejdsopgaver

Deres primære produkt og speciale er Microsoft CRM, som derfor vil være omdrejningspunktet for dine arbejdsopgaver. Dette inkluderer:

  • Support og uddannelse af vores kunder i Microsoft CRM, primært telefonisk og online
  • Simple konsulentopgaver såsom mindre tilpasning, datamigrering, modulinstallation m.v.
  • Udarbejdelse af kunderettet marketingmateriale, nyhedsbreve, kursusmateriale m.v.
  • Opdatering af hjemmeside, samt sociale medier og nyhedsbreve
  • Første kontakt for nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere
  • Tovholder for indsamling- og filtrering af informationsmateriale for fokusområder

Du vil indgå i et tæt samarbejde med deres konsulent- og udviklingsteam i forbindelse med løsning af tekniske supportopgaver, mindre tilpasninger, videreuddannelse og forankring af Microsoft CRM hos vores kunder.

Det er ikke et krav at du har kendskab til Microsoft CRM, men en fordel. De sørger for uddannelse og oplæring i systemet, når du starter hos dem.

Er du interesseret i at vide mere så kontakt Joanna Eskildsen, MS Dynamics CRM & SharePoint Rekrutteringsspecialist Danmark på telefon +34 911 238 364 eller e-mail j.eskildsen@karesources.com. Alle henvendelser bliver selvfølgelig behandlet fortroligt. Vil du høre om andre muligheder inden for MS D CRM eller SharePoint, er du også meget velkommen til at kontakte KA Resources.

Apply For Job - Reference # 1100.006.5261

To apply for this job, please fill in the details below:  1. (required)


  2. (valid email required)


  3. (required)

  4. Allowed CV Formats: doc,docx,pdf - Max Filesize: 2MB